Читај ми!

Vraćaju se Maraš i Baća, da li ste spremni za Južni vetar 2?

Posle više od tri godine iščekivanja i uspešnog festivalskog života tokom leta, Maraš i Baća ponovo stižu u bioskope. „Južni vetar – Ubrzanje“ 2. novembra će premijerno biti prikazan u Kombank dvorani, a dva dana kasnije kreće u bioskopsku distribuciju u Srbiji, a zatim i širom regiona.

Ne samo nogu na gasu, Južni vetar 2 donosi opšte ubrzanje, dramaturški kompleksniju priču, produbljene uloge i sa asfalta stiže na kamen, onaj u istočnoj Srbiji. Od spektakularnih akcionih scena i neočekivanih zapleta, ljubiteljima dobre akcije proključaće krv.

„Na neki način, ovaj sad Južni vetar ide ka svom zenitu, ide ka svom završetku, zatvara se jedan krug i to se vidi u ponašanju naših likova i u posledicama njihovih postupaka. Dolazimo do toga da odgovaramo na mnoga pitanja koja su otvorena još od prvog dela“, kaže Miloš Biković u ulozi Petra Maraša.

Ubrzanje prati Maraša koji je prinuđen da se, zbog brata, vrati na ulicu. Uz ovdašnje zvezde, u ekipi su poznati bugarski glumci, a na filmu su radili profesionalci iz regiona. Filmskoj legendi, Južni vetar je bio prvenac u žanru koji mu je doneo susret sa novom generacijom.

„Radi i postoji, daje nadu i stvarnost nova generacija koja ozbiljno radi film. To je za mene jako važno. Mislio sam da je to prestalo, da je to ukinuto, da je to umrlo, da je to satrto godinama lošim, pogrešnim odnosom prema kinematografiji i potcenjivanju kulture generalno“, istakao je Predrag Miki Manojlović u ulozi Cara.

Od 2018. godine film i serija Južni vetar, ruše sve rekorde gledanosti, širom regiona. Nema sumnje da će i Južni vetar 2 – Ubrzanje oduvati sve.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво