Читај ми!

Objavljen trejler za „Kuću zmajeva“ koja stiže pred publiku naredne godine

„Snovi nas nisu učinili kraljevima. Zmajevi jesu“. Nova serija „Kuća zmajeva“ smeštena je u period 200 godina pre događaja u „Igri prestola“ i u fokusu je porodica Targerijen.

HBO Maks je objavio najavni trejler serije Kuća zmajeva (House of the Dragon) koja je prednastavak popularne sage Igra prestola.

Serija je najavljena još pre dve godine i zasnovana je na knjizi Vatra i krv Džordža R. R. Martina, koja se bavi istorijom porodice Targerijen, dva veka pre događaja iz romana Pesma leda i vatre na kojem je zasnovana Igra prestola.

Trejler Kuće zmajeva ne otkriva mnogo detalja o zapletu, ali pokazuje impresivnu glumačku ekipu, uključujući Pedija Konsidajna, Meta Smita, Sonoju Mizuno, Stiva Tusena, Risa Ivansa i Oliviju Kuk. Kao što se moglo očekivati, čini se da ima mnogo mačevanja i zmajeva.

HBO nije objavio precizne datume prikazivanja serije, već samo da je planirano za 2022. godinu i zna se da će se emitovati na HBO Maks striming servisu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво