Читај ми!

Ljiljana, prva žena koja je odbranila 700.000 dinara u „Poteri“

U drugoj epizodi „Potere“ takmičari osvajaju 940.000 dinara. Čak 700.000 od te sume osvojiće Ljiljana Radulović Dimitrov.

Ljiljana Radulović Dimitrov (67) iz Novog Sada, profesorka u penziji. Predavala je predmet Ustav i prava građana.

Hobi joj je uzgoj cveća oko vikendice. Majka je dvoje dece, ali je u Poteri iskoristila priliku da pozdravi snahe koje je i prijavljuju za učešće u kvizovima.

Na kraju večerašnje epizode, kada je voditelj Jovan Memedović pitao Ljiljanu da li će im se i kako odužiti od nagrade, odgovorila je da su već dobile mašine za pranje sudova, a da će za nagradu iz Potere smisliti već nešto.

Žena je koja je odbranila pojedinačno najveću sumu u Poteri, a drugi takmičar posle Siniše Vulića kome je pošlo za rukom da odbrani čak 700.000 dinara.

Priča o njoj zbog toga je priča o hrabrosti da se prihvati izazov, ali je i prilika da se ohrabre žene da se češće prijavljuju za kvizove.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво