Читај ми!

Ko je Paola Ferari – TV lice sa „Niske strasti“ momentom u studiju

Italijanska TV voditeljka je, zbog originalnog nastupa, već dobro poznata italijanskoj javnosti, a posebnu pažnju privlači izveštavanjem o Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Tokom emitovanja programa, Paola Ferari je u jednoj emisiji, mnoge podsetila na američku glumicu Šeron Stoun iz scene filma Niske strasti, kada je, obučena u crnu prozirnu haljinu, prekrstila noge. 

Paola Ferari je odmah demantovala zapažanja da ispod odeće nije nosila donji veš, i rekla da „video koji se deli na društvenim mrežama deluje pomalo preterano".

Šezdesetogodišnja novinarka, za koju je poznato da lako i uvek izgovara ono što misli, dodala je: „Šeron Stoun nije nosila donji veš u toj sceni. Ja, s druge strane, više volim da čuvam zdravlje i vodim računa o higijeni".

Voditeljka, koja je rođena i odrasla u Milanu, inače je godinama u centru pažnje italijanske javnosti.

U pitanju je novinarka koja je vlasnica brojnih nagrada i osoba nepopustljivih stavova, poznata po smelim komentarima i britkom jeziku.

Paola radi na Rai TV, i od devedesetih godina je voditelj, domaćim programa u studiju koji prati sportksa dešavanja.

Tokom svoje novinarske karijere, radila za italijanske mreže kao što su Telenovela (Milano) i TG2.

Godine 2005, učestvovala je u italijanskoj verziji Plesa sa zvezdama, a kasnije se vratila u emisiju kao sudija.

U septembru 2014. godine Ferarijeva je dospela na naslovne strane italijanskih medija nakon što ju je u programu Domenika sportiva, zamenila njena tadašnja koleginica Sabrina Gandolfi.

U to vreme, glasina o svađi dve koleginice je kulminirala.

U sezoni 2015/16, Ferarijeva se vratila na scenu sa emisijom 90 minuta.

Popularna voditeljka sebe je, u intervjuu za Veniti Fer 2021. godine, opisala kao „tvrdoglavu ženu sa velikim samopouzdanjem".

Kao odgovor na dugogodišnje glasine da je „ljubomorna" na druge sportske novinare, Ferarijeva je za medije rekla: „Apsolutno nije tačno", pre nego što je imenovala one čijem se delu divi.

„Imam mnogo prijatelja, i ima kolega koje izuzetno poštujem. Na primer, Đorđa Rosi, Simona Rolandi i Ana Bilo. Ljubomora i zavist nisu osobine koje opisuju moj karakter", istakla je.

„Mislim da - da biste stekli poštovanje, morate pokazati da ste dobri. Mnogo smo se borili da raščistimo da i žene mogu imati ulogu u sportskim programima", rekla je popularna voditeljka.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи