Читај ми!

Provedite Uskrs kod kuće, uz programe RTS-a

Uskršnje jutro započnite uz Jutarnji program RTS-a. Tradicionalno, na Drugom programu RTS-a, gledamo prenos jutarnje Vaskršnje liturgije iz Hrama Svetog Save u Beogradu, koji počinje u 9 časova, kada na Prvom programu kreće i „Šarenica“.

prazničnoj Šarenici čeka nas veseli tim iz emisije Ja volim Srbiju – Dragana Kosjerina, Nele Karajlić i Nenad Okanović. U veseloj atmosferi, uz mnogo dobre muzike i bogatu prazničnu trpezu, slušamo o srpskim običajima i verovanjima, a ovog vikenda u Šarenicu se vraća i folklor.

I RTS Ordinacija (12.55) ima svoje praznično izdanje u kome ćemo se zajednički podsetiti najboljih priča iz prethodnih emisija i steći nova korisna znanja. Čućemo svedočanstva ljudi koji su pobedili kovid, naučićemo kako da poboljšamo stanje duha i utičemo na nivo takozvanih hormona sreće, a od nutricioniste ćemo čuti o tome kako prirodnim bojama farbati jaja, koji je najbolji i najzdraviji način pripreme, ko ne sme da preteruje, ali i u koje doba dana bi trebalo jesti jaja.

Uskršnje popodne provedite uz jedan od omiljenih domaćih filmova Montevideo, vidimo se, koji počinje u 16 časova. Film prati dolazak prve fudbalske reprezentacije tadašnje Kraljevine Jugoslaviji u Urugvaj, na prvo Svetsko prvenstvo u fudbalu, na kome su na iznenađenje čitavog sveta, osvojili treće mesto.

Posle filma, u 18.30 ne propustite nove doživljaje Jovana Memedovića, jer počinje najnoviji serijal emisije Sasvim prirodno pod nazivom Divlja Srbija. Serijal ima za cilj da nam približi prirodu koju najmanje poznajemo, koju retko viđamo, koje se čak i plašimo...

U 20 časova pratimo novu epizodu najgledanije domaće serije Jedini Izlaz u kojoj Ana odlazi u Split i otkriva nove tajne iz života svog supruga.

Od 21 čas počinje porodični kviz Ja volim Srbiju. U praznično izdanje kviza dr Nele Karajlić dovodi Dejana Tomaševića, Anu Bekutu i Slavka Beleslina, a u timu Nenada Okanovića takmičiće se Bojan Ivković, Aleksandar Gligorić i Marko Kešelj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи