Читај ми!

Da li su „Junaci našeg doba“ spremni da reše svoja sudbonosna pitanja, otkrićemo u drugoj sezoni popularne serije

U Košutnjaku se snima novih 20 epizoda serije „Junaci našeg doba“ iz pera Siniše Pavića u produkciji „Telekoma“ Srbije i izvršnoj produkciji „Koštunjak filma“. Nove avanture starih i novih junaka publika će pratiti na RTS-u.

Čičanovići se vraćaju na male ekrane, jer ništa se nije okončalo u prvoj sezoni ove komedije smeštene u socijalni kontekst. Nove epizode otkriće da li su Junaci našeg doba spremni da reše sudbonosna pitanja.

„U stvari je to jedna konkulizija, jedan zaključak te hronike koju Siniša piše o vremenu, moralnim, etičkim porodičnim vrednostima koji živimo mi danas ovde“, objašnjava Mihailo Vukobratović, reditelj serije.

Ovoga puta nije samo porodica u žiži, pokriven je i širi društveni plan. Jedna od dilema je da li će Đorđe Torbica Vrućko vratiti novac koji je pronašao.

„On hoće to da vrati, ali da prvo vrati sve svoje dugove pošto je kivan na svoju firmu i svog direktora pošto su ga izbacili iz firme“, otkriva Milan Vasić.

Mladu studentkinju Aleksandru Čičanović upoznali smo kao devojku na životnim stranputicama.

„Sada ona nekako nalazi neki svoj cilj u životu i baš se hvata u koštac sa svojim problemima i svojim životom“, kaže Isidora Građanin.

Među Junacima našeg doba i neki novi – koji su upotpunili lokalni kolorit. Njihove kao i sudbine poznatih junaka, naići će na neočekivane raskrsnice i iskušenja.

„Radojica...karakterno ostaje taj lik s tim što dolazi do novih problema i dolazi do velikih problema i prosto će ući ti problemi u njegovu kafanu“, navodi Milutin Mima Karadžić.

„Ono što najbolje pokazuje ova serija je to koliko ljudi danas pre svega sami sa sobom moraju da se izbore da bi nešto i oko sebe krenuli da menjaju“, smatra glumac Rade Maričić.

Pavićeva dramaturgija i Vukobratovićeva režija, dobitna su kombinacija za nastavak popularne televizijske zabave u društvu Junaka našeg doba.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије