Читај ми!

U seriji Jedini izlaz ulazimo u svet advokata, biznismena, policijskih službenika

Ovog vikenda počinje prikazivanje nove domaće serije „Jedini izlaz“ u režiji Darka Nikolića. Deset epizoda u žanru psihološkog trilera gledaćemo subotom i nedeljom na Prvom programu odmah posle Dnevnika.

Kompleksna i obimna priča iz pera Marka Popovića, sa više pripovedačkih linija, nije mogla da stane u film Jedini izlaz, koji je u bioskopima u ovo pandemijsko vreme videlo više od 75.000 gledalaca.

Zato forma serije nudi dovoljno prostora detektivskom trileru prožetom psihološkim momentima koji pokreću gledalačku tenziju na putu ka razrešavanju misterije iz prošlosti.

„Mnogo toga će moći da se vidi u seriji što čak nije moglo ni da se nasluti u filmu. A to su i neke osnove crte nekih naših glavnih likova – na primer inspektor Štrbac kojeg igra Ljubomir Bandović, njegovu porodičnu priču uopšte nemamo u filmu, a u seriji ćete videti odnos i sa njegovom suprugom koju igra Nela Mihajlović“, otkriva reditelj Darko Nikolić.

Zbog većeg broja novih likova u seriji i broj glumaca je udvosturčen u odnosu na film. Uz to, priča više nije samo iz ženske perspektive – pojačan je detektivski i policijski momenat pri detaljnijem upoznavanju glavne junakinje Ane Kolar.

„Jako mi je drago što će publika moći da vidi celu priču o tome kako je odrastala Ana Kolar koju u svojim mladim godinama igra Klara Hrvatnović. Gledaćemo kako to Ana posle odrasta u pitanju je psihijatrijska ustanova gde i upoznaje svog muža i tako dalje i tako dalje“, kaže Anđelka Prpić koja u seriji Jedini izlaz tumači glavnu ulogu.

„Imam još veću tremu jer je to sada na RTS-u pa očekujem da će to sada svi da vide i svaku grešku će zaista svako moći da primeti“, priznaje glumica.

Na putu do Jedinog izlaza uz niz flešbekova, upoznaćete svet advokata, biznismena, estradnih zvezda i policijskih službenika.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво