Читај ми!

Ekspresno do oba rešenja u igri Moj broj TV Slagalice

Finale 137. ciklusa popularne TV Slagalice donelo je uzbuđenje od samog početka i maksimuma bodova u prvoj igri. Takmičari su zatim ekspresno prošli kroz igru Moj broj.

Prvi susret finala 137. ciklusa TV Slagalice, u kojem su snage odmeravali Aleksandar Milošević, student Elektrotehničkog fakulteta, i Mihajlo Nejkov, koji je završio isti fakultet, ubrzao je puls takmičarima, ali i gledaocima.

Maksimumom od 12 bodova u igri Slagalica Mihajlo je otvorio susret.

Da vladaju brzim računanjem pokazala su oba takmičara u igri Moj broj. Do rešenja su došli, oba puta, mnogo pre isteka vremena.

Sa prednošću od 45 bodova Mihajlo čeka drugi susret koji će sutra odrediti pobednika ovog ciklusa TV Slagalice. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи