Mislili ste da je film „Jedini izlaz“ napet, čekajte dok počne serija

Popularni psihološki triler „Jedini izlaz“ proširen je i na serijski format, a davaće se od subote 24. aprila, u 20 časova na Prvom programu RTS-a. Danica Maksimović, koja glumi jednu od glavnih uloga, kaže da će serija dodatno obogatiti ionako odličnu radnju filma.

„Ne može sve što je reditelj hteo da kaže da stane u film. U seriji ima mnogo likova koji se nisu ni pojavili u filmu, a što će obogatiti seriju na nekoliko koloseka, tako da će biti još zanimljivije i intrigantnije“, objašnjava Danica Maksimović.

Kod psiholoških trilera je, kako kaže, draž u tome što nikada ne može sve da se razreši i što vas stalno drži u budnom stanju.

„Kad sam pročitala scenario bila sam oduševljena. Imam osećaj kao da sam napravila ulogu kakvu do sada nisam imala prilike da uradim. Do pred kraj filma ja sam jedna divna baka, svekrva, majka koja je izgubila sina, a onda se pretvaram u zver“, navela je glumica.

Prema njenim rečima, to je jako zanimljivo za glumca da pronađe meru i način na koji će to da odigra.

Pohvalila je svoje kolege sa kojima igra, na prvom mestu Anđelku Prpić i Ljubomira Bandovića, a u seriji se mogu očekivati i brojni drugi likovi kojih nije bilo u filmu.

„Gledajte seriju od početka da biste mogli da pratite čitav razvojni put. Tu su i Rale Milenković, Milena Predić, Sonja Kolačarić, Miloš Vlalukin, Milan Čučilović“, kaže popularna glumica.

Zbog svega toga, Maksimovićeva je pozvala ljude da gledaju seriju. Sigurna je da će uživati „jer zna šta je snimala“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво