Читај ми!

Milena Radulović u filmu „Superdip“ – Sigorni Viver kao inspiracija

Gledali smo je u mnogim domaćim serijama i filmovima. Glumica Milena Radulović sada je zvezda novog ruskog naučno-fantastičnog filma „Superdip" reditelja Arsenija Sjuhina, koji početkom nedelje stiže u naše bioskope.

Rusko-srpski visokobudžetni spektakl Balkanska međa otvorio je vrata našoj Mileni Radulović na veliko rusko tržište.

Glumačka konkurencija u Rusiji je zavidna, pa se nameće pitanje šta je bilo presudno kod producenata ambicioznog projekta Superdip da se odluče da glavnu žensku ulogu povere glumici iz Srbije. 

„Kasting direktorka ih je pitala – 'Pa šta vi hoćete'.... I oni su rekli – 'Ako može neka mlada Mila Jovović. Ona kad je čula Jovović je rekla – 'E, pa ima ova mala Radulović'. U stvari je preko prezimena odabrala“, otkriva glumica Milena Radulović.

Napeta naučno-fantastična priča o preživljavanju, utemeljena je na stvarnim događajima oko grandioznog sovjetskog naučnog projekta – Koljske ultraduboke bušotine koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda.

Milena je u ulozi epidemiološkinje, a dala je i scenaristički doprinos filmu čija je tema aktuelna.

„Što se tiče nepoznate bolesti, virusa koji se razvija, ne znamo kako se prenosi, to sve je bilo odavno smišljeno. Stvarno smo taj početak i kraj snimili po mojim idejama.... E sad, kako je uopšte bila ideja za tu vakcinu, to sam ja smislila ne znajući da će nam vakcina biti najveće pitanje i najveća aktuelna tema“, dodala je Milena.

Gotovo da nema kadra bez Mileninog prisustva.

Kao akciona heroina imala je fizički zahtevnu ulogu nalik legendarnoj koju je Sigorni Viver odgirala u kultnom klasiku Ridlija Skota.

„Ona, ne samo da je meni bila inspiracija, ona je čitavom filmu bila inspiracija - ja sam gledala najviše Osmi putnik jedan i dva, a posle Gravitaciju sa Sandrom Bulok“, navodi glumica.

Milena Radulović podjedanko je angažovana i u Rusiji i kod nas.

Nakon filma Superdip, gledaćemo je u televizijskoj seriji Beležnica Miroslava Lekića, ali i u biopiku o Tomi Zdravkoviću gde je otelotvorila lik supruge legendarnog pevača.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара