Читај ми!

Anđelka Prpić kao frizerka Jeca u „Radio Milevi“: Verujem da smo stvorili likove za pamćenje

U novoj humorističkoj seriji „Radio Mileva“ koju od utorka, 9.marta, počinje da se prikazuje na Prvom programu RTS-a, Anđelka Prpić tumači lik Jece, frizerke iz Krnjače.

Gostujući u Kulturnom dnevniku, Anđelka Prpić navodi da je okosnica serije Radio Mileva naš mentalitet.

„Da tako kažem – naš DNK. Kada sam shvatila da se zapravo smejemo sami sebi, zapitala sam se šta tu nije u redu“, kaže glumica kroz smeh. „Meni je najdraže što su to realne situacije u kojima se nalaze realni likovi, realni ljudi“.

Radnja serije se dešava u jednoj zgradi, pored koje se nalazi frizerski salon, kafić, majstorska radionica. Tu su upravnik zgrade, komšije, njihove porodice, psi, mačke...

„Dopada mi se to što je ovo priča o svima nama, ali obojena jarkim bojama“, otkriva glumica.

Jedan od najvećih kvaliteta serije je svakako i glumačka ekipa, što Anđelka posebno ističe.

„Olga Odanović, Branimir Brstina, Dara Džokić, Bojan Dimitrijević, Marko Gvero, Nikola Kojo... da ne nabrajam celu ekipu pošto je stvarno genijalna. Svi su napravili likove za koje mislim da će se dugo pamtiti i da ćemo sutra, kada budemo pričali o nekim novim
likovima u nekim novim serijama govoriti: 'Znaš, ona ti je onako kao Cveta, a on ti je baš kao Mića iz Radio Mileve'“, veruje naša poznata glumica.

Za lik koji ona tumači – Jecu iz Krnjače, vlasnicu frizerskog salona, Anđelka kaže da je veoma živopisna i da takve žene zaista postoje svuda oko nas.

„Ona je i kozmetičar i frizer, 'multitasking' osoba, koja strašno puno radi i gine, ostavlja srce na terenu da bi sve stigla da obavi. Jeca naravno, zavoli celu ekipu komšija i učestvuje sa njima u svim njihovim dogodovštinama“.

Glumica kaže da je na snimanju bilo mnogo smeha i da je sve vreme vladala lepa atmosfera zahvaljujući i reditelju Elmiru Jukiću.

„On tačno zna koliko glumcu treba da dâ, a koliko da nas pusti da se osećamo slobodni, a vođeni“, završava Anđelka i kaže da jedva čeka početak serije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво