Čitaj mi!

Olga Odanović: Mileva svuda zabada nos, ali stvarno želi da pomogne

Komšinica koja sve zna, ili „Radio Mileva" - nova serija na RTS-u počinje sa emitovanjem u od devetog marta. U glavnoj ulozi je Olga Odanović.

Nova serija Radio Mileva okupila je glumačku ekipu i imena kao što su Nikola Kojo, Branimir Brstina, Tihomir Stanić, Dara Džokić, Anđelka Prpić.

Olga Odanović je u naslovnoj ulozi - Mileve Majstorović, čiju ćerku igra Marija Vicković.

Radio Mileva je nastala po ideji Neleta Garića iz ‘Nire' produkcije i njegovog kreativnog tima. To je prepoznao RTS, i omogućili su nam da napravimo jednu divnu, fantastičnu, igranu, humorističku seriju", rekla je, gostujući u Beogradskoj hronici, Olga Odanović.

Dodaje da je u pitanju „komedija situacije i komedija karaktera".

U zgradi gde se radnja serije odvija, niko ne bi mogao bez Mileve, tvrdi Odanovićeva i objašnjava da Mileva, iako „svuda zabada nos", ona stvarno želi da pomogne.

„Sutra je 97. dan snimanja i završavamo seriju, ali smo zaista uživali. Smejali smo se i zabavljali. Serija je užasno brza, brzo se menjaju situacije a problemi koji se javljaju kod likova u seriji su oni svakodnevni, nisu veliki životni problemi, ali se njima čine da su najveći na svetu. Ali zato što su karakteri takvi kakvi jesu, dolazi se u sukobe i razne situacije, i najbanalnije stvari dovode do vrhunca ludila...", izjavila je Olga Odanović.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">