Читај ми!

Šta mislite o drugačijem kraju filma „Titanik“

Alternativni kraj omiljenog filma „Titanik“ ponovo se pojavio na društvenim mrežama, a mnogi obožavaoci su i danas zahvalni Kameronu, što se film nije završio na taj način.

Film iz 1997. godine, završio se tako što glavna junakinja Rouz, u poznim godinama, otkriva da još čuva ogrlicu i dijamant „Srce okeana".

Popularni film se završava tako što se Rouz penje na ogradu broda za pretragu, i baca ogrlicu u okean, na mestu gde je potonuo Titanik.

Ipak, Džejms Kameron je snimio i materijal za drugačiji završetak filma, koji se nalazi na specijalnom DVD izdanju iz 2005. godine, i na koji se izgleda zaboravilo. 

Prema drugačijem završetku Titanika, Rouz se takođe penje na ogradu broda u nameri da baci vredan dijamant, a članovi posade shvataju šta želi da uradi i prilaze joj.

Rouz tada pokazuje ogrlicu, ali pre nego što će je baciti, dozvoljava članu posade Broku, na njegov zahtev, da je drži u rukama.

Kad joj je vrati, ona lančić baca u vodu, dok članovi posade glasno negoduju. Brok tada dodatno počinje da se smeje.

Objavljivanje kratkog video-materijala, koji pokazuje mogući drugačiji kraj popularnog filma, izazvalo je komentare, prema kojima je jasno zaključiti da je mnogima drago što se Kameron ipak odlučio za kraj koji nam je svima dobro poznat, i da bi, u slučaju da je bio drugačiji - „definitivno uništio film".

Bil Pakston, koji je glumio Broka, u jednom intervjuu je rekao da je jednostavno, kada su snimanja završena, i u montaži bilo jasno kakav kraj filmu treba, i da nije bilo govora da se razmatra alternativa, koju poslednjih dana, mnogi komentarišu na društvenim mrežama.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара