Читај ми!

Kod koga je ključ „Tajni vinove loze“

Nebojšu Milovanovića gledamo u seriji „Tajne vinove loze“ u ulozi Zorana Tomovića. Njegov lik prolazi kroz različita stanja, od agonije, muke, krivice. Odlazi u manastir da bi pronašao odgovore na pitanja od pre 20 godina.

Dugo jedna serija nije privukla toliki broj gledalaca, kao serija Tajne vinove loze. Gledaju je čitave porodice zajedno, kao nekada. Gostujući u Beogradskoj Hronici, glumac Nebojša Milovanović, ispričao je da gleda seriju sa svoje četvoro dece. 

Ključ za otkrivanje Tajni vinove loze, koje gledaoci s nestrpljenjem čekaju da otkriju, Milovanović ne želi da oktkriva, ali nagoveštava da se rešenje krije u liku koji tumači - Zoranu.

„Neću ništa da otkrivam, kad ni svojoj deci nisam otkrio... Različite su reakcije. Neko gleda, nekome je zanimljivo. Ljudi u seriji imaju svoje kandidate. Oni koji me poznaju mi kažu da su se kladili, i traže da im odam kraj serije. Ali mogu samo da se klade, ne mogu da odam kraj, jer je to naš dogovor sa produkcijom", rekao je glumac Nebojša Milovanović.

Zanimljivo je da se serija još nije završila, a već se priča o snimanju nove sezone.

„Mislim da ima prostora i da će biti nastavka serije. Nastavak se piše, ali ne znam kada će doći do realizacije i emitovanja. Ova serija je sama za sebe izborila nastavak, i čini mi se da oko toga nema dileme", istakao je Milovanović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара