Читај ми!

Pravi se novo „Ukradeno lice“, ne rimejk nego nastavak

Adam Vingard, režiser novog filma „Ukradeno lice“, čija je produkcija u toku, kaže da nije u pitanju rimejk nego nastavak koji sledi nakon originalnog akcionog hita iz 1997. godine.

U originalnom ostvarenju Ukradeno lice (Face/Off) glavne uloge tumačili su Nikolas Kejdž i Džon Travolta, a režirao ga je Džon Vu.

Agent FBI Šon Arčer, kojeg je igrao Travolta, izgarao je od želje da se osveti za smrt svog sina. Terorista koji je odgovoran za Arčerovu tragediju je Kastor Troj, kojeg je na velikom platnu oživeo Kejdž.

Da bi stvorio savršenu masku, Travoltin lik se podvrgava radikalnoj kozmetičkoj operaciji lica koja učini da izgleda kao Kastor Troj.

Međutim, nakon što se njegov neprijatelj probudi iz kome, preuzima lice koje je za sobom ostavio agent FBI i nastaje haos.

Adam Vingard, američki sineasta koji je režirao film Godzila protiv King Konga i napisao scenario za mnoga ostvarenja, najavio je da nikada neće pokušati da prepravi original, već da pokušava da nastavi priču.

„Nikada ne bih prepravljao ili radio rimejk Ukradenog lica. To je savršen akcioni film. Sajmon Baret i ja pišemo direktan nastavak!“, napisao je Vingard na Instagramu

Pomenuti Baret, koji je koscenarista kaže da je Adam deličmično razjasnio stvari na Instagramu: „Ukradeno lice je čudesan film, nikada ne bismo pokušali da ponovo stvorimo njegovu čaroliju, ali veoma smo uzbuđeni zbog onoga što smo planirali“.

Mala je verovatnoća da će se to desiti, ali ukoliko se Travolta i Kejdž budu vratili da bi reprizirali likove, postavlja se pitanje da li bi imali istu energiju 25 godina kasnije.

U ovoj, ranoj fazi razvoja filma zna se vrlo malo o tome šta će se dogoditi sa (novim i starim) likovima, ali, oni koji vole originalno Ukradeno lice nadaju se da će nova priča zadržati „magiju i ludilo“ originala, čak i ako dve glumačke zvezde ne mogu da vrate.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије