Читај ми!

Uspeh serije „Tajne vinove loze“ priželjkivan, ali neočekivan

Prva premijerna serija na RTS-u u 2021. godini, serija „Tajne vinove loze“ koju svakodnevno prati blizu dva miliona gledalaca, pobrala je brojne pohvale. Gosti Jutarnjeg programa, Sena Đorović i Nebojša Milovanović koji su u seriji bračni par, priznaju da su iznenađeni uspehom, mada su ga priželjkivali.

Porodice čije sudbine prati serija Tajne vinove loze su veoma različite, žive u dva različita kraja Srbije, a povezuje ih jedino vino. Ako je suditi po gledanosti i prvim kritikama, serija je izuzetno dobro prihvaćena.

„Znali smo da serija ima potencijala i tako smo i pristupili celoj priči i veoma ozbiljno smo radili svoj posao, ali desilo se ono što svi mi uvek priželjkujemo, a ne možemo uvek i da očekujemo – stvorila se neka vrsta hemije između nas i publike“, kaže gost Jutarnjeg programa, glumac Nebojša Milovanović koji u seriji tumači lik Zorana Tomovića.

Glumica Sena Đorović, koja u seriji tumači ulogu žene Nebojše Milovanovića, navodi da kada je videla glumačku podelu nije sumnjala u uspeh serije.

„Scenario je u toku rada nadograđivan i mi sami smo ga usput otkrivali i gotovo do kraja nismo znali šta će sve da se desi. Svi smo se trudili da dobro odradimo svoj posao i bila je odlična atmosfera na oba seta, i na istoku i na severu. Što se mene lično tiče bila sam iznenađena da mi je uopšte ponuđena jedna ovakva uloga, jer sam do sada bila mnogo više vezana za pozorište. Kada me je produkcija zvala i Marko Manojlović, jedan od reditelja serije sa kojim sam dosta sarađivala u pozorištu, prihvatila sam odmah, ali i pored toga me je iznenadilo jer ovako nešto nisam igrala čak ni u pozorištu, tako da mi je ovo baš bio izazov“, dodaje Sena.

Glumica dodaje i da je glavni pokretač Line, čiju ulogu tumači, ljubav prema svojoj porodici i mužu i ona se zahvaljujući tome do kraja bori za njih. Ona kreće iz jedne trpne startne pozicije i nekako se na svoj način razvija i donosi odluke koje se tiču porodice i brake. Svi likovi u sebi nose izvesnu patnju i neko trpno stanje, ali suštinski ih povezuje ljubav.

„Marka Manojlovića koji je kreativni producent i jedan od reditelja serije, mi jako dobro znamo iz pozorišta. I mi smo se svi oberučke uhvatili zajedno u celu priču jer znamo kako on pristupa tim karakterima i tim situacijama i zato su i reakcije takve. Ništa nije na prvu loptu. To su zaista suštinski problemi tih ljudi, mi to igramo i ljudi su to primetili“, naglašava Milovanović.

Serija Tajne vinove loze jeste porodična melodrama, ali ima i krimi elemenata koji će imati svoju liniju, ima i drugih elemenata priče i to je ono što ljude vezuje, smatraju gosti Jutarnjeg programa. Važno je to što seriju može da gleda cela porodica i to je sigurno jedan od razloga velike popularnosti ove serije.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво