Читај ми!

Pobednici „infarkt“ završnice Potere: Bili smo fenomenalan tandem

U sinoćnoj epizodi kviza „Potera“ David Pantović i Dušan Nikolić nadmudrili su tragača Milorada Milinkovića i osvojili 540.000 dinara, a gostujući u Jutarnjem programu RTS-a rekli su da bili fenomenalan tandem.

„Pošto već godinama gledam Poteru, uvek kada neki takmičar u prvoj igri osvoji veću svotu novca, pitam se zašto u drugoj ne proba za veću sumu, jer očigledno ima znanja. Bilo mi je prvo učešće pa mi je bio užitak da probam da se sa Miloradom takmičim. Odlično je prošlo“, kaže David.

David je student elektrotehnike, a posle jučerašnje Potere kaže da je dobio mnogo poruka od prijatelja i rodbine, od kojih su mnogi prvi put gledali kviz, a sada će verovatno i nastaviti.

Dušan Nikolić je drugi sinoćni takmičar koji je u tandemu sa Davidom uspeo da pobegne Milanu na kraju. U drugoj igri ipak nije izabrao višu sumu, jer je, priznaje, imao tremu.

„Iako imam iskustvo u kvizovima, moram priznati da sam imao tremu na početku i zato sam izabrao srednju sumu. Bili smo fenomenalan tandem David i ja“, dodao je Dušan, diplomirani inženjer saobraćaja.

Gledaocima Potere bilo je zanimljiv Davidov hobi – brzo sklapanje Rubikove kocke.

„Učestvovao sam na 11 takmičenja – Evropskom i Svetskom prvenstvu, kao i na takmičenjima u Srbiji i Crnoj Gori. Držao sam većinu rekorda u Crnoj Gori, ali sad su došli neki novi klinci“, kaže David.

Sa druge strane, Dušan, njegov jučerašnji partner u pobedi nad tragačem, veliki je ljubitelj kvizova i svima preporučuje da se okušaju.

Andrej Ignjatović i Milan Cvetanović su takođe bili u jučerašnjoj Poteri, ali nisu uspeli da prođu tragača Milorada Milinkovića u drugoj igri.

„Njih dvojica su izuzetni ljudi i baš mi je žao što nisu prošli. Navijali su za nas i pre nego što su ispali, a i posle, posebno u 'infarkt' završnici“, ističe David.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво