Читај ми!

Godzila protiv Konga, biće to napeto odmeravanje snaga

Filmski ep „Godzila protiv Konga“ dobio je trejler koji otkriva da u filmu Adama Vingarda možemo da očekujemo obilje uzbuđenja i akcije. Premijera filma bila je planirana za maj 2020. godine, ali će u pohod na bioskope krenuti 26. marta ove godine. Ukoliko okolnosti budu dozvolile.

Kajl Čendler, Aleksander Skarsgord, Džulijan Denison i Mili Bobi Braun tumače glavne uloge u filmu o sukobu dva čuvena čudovišta Godzile i King Konga.

Upravo objavljen trejler otkriva gledaocima prizore grada usred katastrofe, najverovatnije u rukama Godzile.

U nedostatku ikakvog rešenja za katastrofu u kojoj se grad našao, predložen je King Kong kao spas od haosa.

Radnja u ostvarenju Adama Vingarda sledi nakon dešavanja u filmovima Kong: Ostrvo lobanja (2017) i Godzila: Kralj čudovišta (2019).

Premijera filma Godzila protiv Konga (Godzilla vs. Kong) bila je planirana za maj 2020. godine, ali će u pohod na bioskope krenuti 26. marta ove godine. Ukoliko okolnosti budu dozvolile.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво