Читај ми!

„Kamiondžije“ dokazuju da su prave vrednosti i dalje najbolji recept za gledanost

Serija "Kamiondžije", koja se emituje na Prvom programu RTS-a, radnim danima u 20 časova, dokaz je da su prave vrednosti najbolji recept za gledanost. Za samo pet dana, Nenad Jezdić i Tihomir Stanić osvojili su simpatije gledalaca kao kamiondžije dobrog srca - Baja i Žića.

Šestu epizodu serije "Kamiondžije d.o.o" sinoć je na Prvom programu RTS-a gledalo 1.700.000 ljudi (čak 38 odsto televizijskih publika). Duhovita i emotivna priča o dvojici gubitnika koji ne odustaju od svojih snova, privukla je pažnju publike i dovela do toga da sinć emitovana epizoda bude najgledaniji televizijski sadržaj u Srbiji - na svim televizijama i u svim kategorijama.

Kamiondžije su, već na početku emitovanja, još jednom dokazale da gledaoci najviše vole priče o običnim ljudima, porodici i istinskim vrednostima.

"To su zaboravljeni ideali prijateljstva, solidarnosti, međusobnog pomaganja i razumevanja. Ono što postoji u svima nama, što postoji u našem narodu, a što je zaboravljeno nametanjem nekih individualističkih, sebičnih ideala", rekao je  glumac Tihomir Stanić.

Seriju je režirao Filip Čolović, autor scenarija je Gordan Mihić.

U seriji se, uz Jezdića i Stanića, pojavljuje preko 100 glumaca - Branislav Zeremski, Danina Jeftić, Paulina Manov, Jelena Stupljanin, Iva Ilinčić, Bojan Dimitrijević, Nebojša Ilić, Marko Gvero ...

Serija "Kamiondžije" ima 20 epizoda, a mi nastavljamo da pratimo avanture Baje i Žiće svakog radnog dana u 20 časova na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво