Читај ми!

Tom Kruz "urla" na snimanju u Londonu

Ekipa filma „Nemoguća misija 7“, posle snimanja u Italiji i Norveškoj, stigla je u London početkom decembra, i nastavila snimanje filma. Poznati američki glumac i producent Tom Kruz krupnim primedbama snimljenim na audio snimku, vikao je na ekipu filma „Nemoguća misija” o propustima fizičkog rastojanja preteći otkazom.

Holivudski glumac neumorno radi sa svojom ekipom na snimanju delova filma Nemoguća misija 7. Propisi se poštuju i to je bio i uslov da se nastavi snimanje.

Glumac se razbesneo kada je primetio dva člana ekipe koji ne poštuju propisana pravila vezana za koronavirus. „Ako te vidim da to radiš ponovo, odlaziš", vikao je glumac Tom Kruz.

Pedeset članova osoblja studija "Varner Bros" ostalo je zapanjeno besnim ispadom glumca. Dva člana ekipe stajala su na metar rastojanja jedno od drugog pored ekrana računara. 58-godišnji glumac bio je besan zbog svih njegovih napora da se snimanje nastavi tokom pandemije. 

Poslednji, sedmi deo franšize, Nemoguća misija , već je u vremenskom zaostatku zbog koronavirusa dok su glumci i ekipa putovali po Evropi.

Po povratku u Veliku Britaniju pre dve nedelje, glumac Tom Kruz platio je 500.000 funti za stari brod za krstarenje na kome je smeštena ekipa glumaca u izolaciji.

„Tom je preuzeo na sebe, zajedno sa zdravstvenom i bezbednosnom službom, da pokuša da iznudi mere predostrožnosti, kako bi se film snimao.

„Svakodnevno radi kako bi bio siguran da je sve postavljeno na odgovarajući način, da se ljudi odgovorno ponašaju i rade što sigurnije mogu. Veoma je aktivan po pitanju bezbednosti", navode mediji. 

Prenoseći da imaju autentični audio snimak Kruzovog vikanja na ekipu filma, mediji navode da je zvezda akcionog filma Tom Kruz primedbama zamerao propuste fizičkog distanciranja i drugih pravila koja omogućavaju snimanje filmova tokom pandemije koronavirusa.

Snimanje je nastavljeno u septembru u Italiji, pa u Norveškoj i Londonu, a film "Paramount Pikčrsa" trebalo bi da bude objavljen u novembru 2021. godine.

Nemoguća Misija 7 jedna je od najvećih franšiza u Holivudu, poslednji film franšize iz 2018. za radio je više od 791 miliona američkih dolara.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара