Читај ми!

Tihomir Stanić: Mešali su Tiku Arsića i mene, a mi smo to koristili

Glumio je Branka Radičevića, Dona Kihota, Jovana Steriju Popovića, kraljeve, careve , mitropolite, pisce, političare, nobelovce, đavole i Kamiondžije – Tihomir Stanić.

Završeno je snimanje serije "Kamiondžije", i ona bi uskoro trebala da počne da se emituje na RTS-u. Tihomir Stanić je rekao da ima osećaj velikog zadovoljstva. 

"Nenad Jezdić i ja snimali smo celo leto i u jesen smo zagazili i nismo imali opterećenje. Mi ne igramo likove Čkalje i Vujisića, mi igramo neke druge likove i na drugačiji način", rekao je glumac Tihomir Stanić gostujući u Beogradskoj hronici RTS-a.

Povodom toga što se Nenad Jezdić zarazi koronavirusom, Stanić je rekao da se čuju i dopisuju.

"Čuvam se koliko mogu, radim mnogo, jer postoje projekti koje kao glumac ne mogu da obustavim. Mi postojimo da ljudima skrenemo pažnju ne samo sa svakodnevnih problema, da nakaznosti pokažemo njeno lice, dužni smo da igramo sa više entuzijazma kada dođu ovakva teška vremena", istakao je glumac.

Dodaje da kada čovek radi posao koji voli i koji je odabrao, onda može biti samo srećan i zadovoljan – "Teško je lekarima, nastavnicima, to su profesije koje su podcenjene u našem društvu decenijama".

Stanić je prokomentarisao i smrt njegovog kolege Tihomira Arsića. 

"Tihomir Arsić je bio moj veliki prijatelj, mi se družimo već 40 godina. Ljudi nas često brkaju i zamene, a mi smo to koristili. Izgubio sam dragog prijatelja koga sam mnogo voleo. Znao sam da je bolestan i da je to izgledalo neminovno. On se hrabro borio sa bolešću. Teško mi je zbog toga", rekao je glumac Tihomir Stanić.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије