Читај ми!

Trka znanja u Superfinalu "TV Slagalice" za milion dinara počinje danas

Od četvrtka, 26. novembra 2020. godine na prvom programu RTS-a počinje Superfinale "TV Slagalice" u kome će se pobednici i vice šampioni proteklih serijala takmičiti za prvu nagradu vrednu milion dinara kao i titulu sveukupnog pobednika "TV Slagalice" za 2020. godinu.

Gostujući u Jutarnjem programu Milica Gacin, voditeljka emisije „ TV Slagalica" istakla je da ćemo u Superfinalu gledati jedanaestoricu najboljih takmičara iz 2020. godine.

„To je jedan izuzetan i poseban ciklus, posebna energija i atmosfera, tu su ljudi sa vrhunskim znanjem i bitan je svaki poen. Ovo će biti spektakularan ciklus u kome ćemo svi uživati", istakla je Milica Gacin.

Takmičari koji se prijave za učešće u "TV Slagalici", prijavljuju se zbog odmeravanja znanja i specifičnosti koje taj kviz nosi.

„Nagrade su fantastičene, pobednik će dobiti milion dinara, drugoplasirani 150.000 dinara, a polufinalisti po 50.000 dinara. Svi pobednici su do sada već osvojili po 150.000 dinara kao pobednici ciklusa, a sada imaju novu šansu", istakla je Milica Gacin.

Dodaje da je prestiž pojaviti se u "TV Slagalici" koja traje već 27 godina. Mnoge generacije su odrasle uz ovu emisiju, a neki i svoje dnevne obaveze prilagođavaju praćenju ove emisije.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво