Čitaj mi!

Jelena Stupljanin između Boškovića, Kamiondžija i Predstraže

Vešto balansirajući proteklih meseci između obaveza oko domaćih serija „Slučaj porodice Bošković“ i „Kamiondžije“, ali i svetskog hit serijala „Predstraža“, glumica Jelena Stupljanin prilagođavala se i uslovima koje je zadavao koronavirus. Najvažnije je sačuvati sebe i zdrav razum – poručuje umetnica.

Na osnovu prvih dogodovština junaka Slučaja porodice Bošković koje ovih dana gleda na televiziji, članica glumačke ekipe serije Jelena Stupljanin ocenjuje da je u pitanju duhovit, opuštajući sitkom.

„A opuštanje nam je svima potrebno u ovim trenucima. Serija je tako koncipirana da se pored porodice Bošković pojavljuju i specijalni gosti i ja sam među njima. U jednoj od epizoda igraću poštarku Živku“, rekla je Jelena ne otkrivajući previše detalja.

Jelena Stupljanin, kao i njene kolege iz pozorišta, prilagođava se situaciji koju iz dana u dan menja koronavirus.

Takođe, proteklih meseci, osim junakinjama koje je tumačila u domaćim serijama Slučaj porodice Bošković i Kamiondžije, bavila se likom i u stranoj produkciji – seriji Predstraža (The Outpost).

„Celog leta i uveliko u toku jeseni, a i sad još traje snimanje serije The Outpost. Snimanje je u Beogradu, u studiju koji je specijalno napravljen za tu seriju, a producent je američka televizija The CW“, objasnila je Jelena.

Prema njenim rečima, pored glavnih likova koje igraju uglavnom Amerikanci i Englezi, ima i likova koje igraju srpski glumci.

„Ja sam od druge sezone sa njima. Sad već četvrtu sezonu radimo“, istakla je poznata glumica dodajući da je njen deo posla već završen, to jest scene u kojima se pojavljuje njen lik su snimljene.

Rad sa ekipom serije Predstraža Jelena opisuje kao predivno iskustvo, a uslove ocenjuje kao odlične u sigurnoj atmosferi: „Glumci su se često testirali na koronu tako da su svi na setu uvek bili zaštićeni“.

Govoreći o tome koliko je teško praviti planove za budućnost u uslovima svetske pandemije, Stupljaninova je istakala da je izuzetno važno sačuvati sebe.

„Teško je biti pametan u momentu kada si u žiži nečega kada se dešava. Ja sebi stalno govorim – očigledno ne znam gde ovo vodi i to je u redu. Ne zadajem sebi velike zadatke i ciljeve. Trudim se da sačuvam svoje bližnje i istovremeno čitam knjige, gledam serije, filmove. Ne gledam toliko vesti jer ništa ne možemo da uradimo osim da sačuvamo sebe i zdrav razum“, poručila je umetnica.

broj komentara 0 pošalji komentar