Čitaj mi!

Crveni tepih, svečana atmosfera i maske na premijeri „Vikenda sa ćaletom“

Premijera novog domaćeg filma „Vikend sa ćaletom“ Miroslava Momčilovića održana je u Kombank dvorani uz crveni tepih, maske i svečanu atmosferu.

Članovi ekipe filma pozirali su foto-reporterima, najviše pažnje izazvao je glavni glumac Nenad Jezdić, a za njim su ispred glavnog panoa bili Bane Vidaković, koji igra važnu prateću ulogu u ovom ostvarenju, kao i Katarina Radivojević.

I ostali glumci iz filma poput Jelene Đukić i Marka Gvera bili su u holu Kombank dvorane.

Drama prati promenu jednog „momka sa vrelog asfalta“, bivšeg zatvorenika, koji pokazuje svoju emotivnu stranu suočavajući se sa možda poslednjim trenucima, želeći da nešto promeni u novom poretku ostatka svog drugačijeg života.

Odnos oca i sina u susretu posle punih pet godina sada prerasta u vrlo intenzivnu melodramu pokušaja iskupljenja i nove šanse, u svetu gde se živi dosta brzo i nema se vremena ni tolerancije za greške, posebno ako protagonisti iz kriminalnog miljea nije ostalo dugo da završi sve što je započeo i želeo.

Mladi Vasa Vraneš, sa svega 11 godina pravo je glumačko otkriće, a hemija između njega i Jezdića je najveća vrednost filma koja isijava sve vreme.

Ta izuzetna energija i briljantno izvođenje dva aktera ravnopravno suočava sa mešavinom žanrova komedije, melodrame, drame, tragedije, „tužne komedije“.

Emotivan, snažan, film koji pruža publici podjednako da se smeje i da plače, ali dosta toga nudi i u predvidljivim okvirima na ravnim dramskim osnovama.

Izvanrednu epizodu ostvario je Miodrag Miki Krstović u ulozi oca glavnog junaka, dok Nenad Jezdić dominira ovim ostvarenjem.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">