Читај ми!

Decembar mesec za „Kids fest“ u dvorani i onlajn

Tradicionalni dečji filmski festival „Kids fest“ održaće se šesnaestu godinu za redom u domaćim bioskopima tokom celog decembra, a na programu će biti najnovija igrana i animirana ostvarenja namenjena deci i mladima.

Tokom celog decembra najmlađi ljubitelji sedme umetnosti širom Srbije moći će da pogledaju preko 15 najnovijih filmova, sinhronizovanih i prevedenih na srpski jezik, a kao i svake godine program je sačinjen od ostvarenja nastalih u studijima svih strana sveta, približavajući nam kreativost i umetnost brojnih filmskih stvaralaca i upoznajući nas sa različitim svetskim kinematografijama.

U okviru tradicionalnog dečjeg festivala biće organizovan „Kids fest filmski matine“ tokom kojeg će se, u pojedinim bioskopima projekcije održavati u prepodnevnim časovima.

„U skladu sa novonastalim okolnostima, sa željom da najvažniji festival za decu ne izostane ove godine, Kids fest će se održati u novom terminu i u izmenjenom obliku i ove godine dočekaće vernu publiku pružajući mogućnost da pogleda neka od najboljih filmskih ostvarenja čije premijere će biti u toku celog mesecu decembra“, najavljuju organizatori „Kids festa“.

Ovogodišnji novitet festivala je mogućnost gledanja filmova i onlajn, te će deo programa 16. Kids festa biti prikazan u onlajn bioskopu „Moj of“, koji je prethodnih meseci bio domaćin nekoliko značajnih festivala (Festival francuskog filma, Dunav Film fest, „Lajf“ i drugi). U okviru segmenta „Kids fest predstavlja“ posetioci virutelne „dvorane Moj of“ moći će iz udobnosti svog doma da gledaju uzbudljiva i duhovita ostvarenja.

„Kids fest“ je dečji, umetnički festival filma, koncipiran po ugledu na slične manifestacije u svetu, a jedinstven na ovim prostorima.

Filmski program čine ostvarenja sa svetskih festivala, priče o neobičnim prijateljstvima, uzbudljive avanture, dokumentarni filmovi o prirodi, kao i animirani 3D filmovi velikih svetskih studija.

субота, 11. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара