Читај ми!

„Mama i tata se igraju rata“ spaja nespojivo kao i sam život

Prošlog vikenda gledaoci RTS-a su uživali u prvim epizodama serije „Mama i tata se igraju rata“. Ovog vikenda predstoje 3. i 4. epizoda, u kojima, za Radisavljeviće nastaju problemi. Kako je bilo dok se serija snimala, da li je zadovoljna reakcijama publike govori gošća Jutarnjeg programa, glumica Vanja Ejdus, koja u seriji igra inspektorku Irenu, Ćuftinu devojku.

Serija Mama i tata se irgraju rata je pobudila veliko interesovanje publike, a gošća Jutarnjeg programa, glumica Vanja Ejdus, kaže da je to i očekivala, zato što serija ima jednu jednostavnost i toplinu.

„Uvek je na granici između komedije i drame, a komedije, generalno, nama nedostaje. Kičić je fenomenalno uspeo da provuče taj humor koji on sam nosi i koji je iz svog senzibiliteta uspeo da provuče i u svoju ulogu i u celu seriju“, smatra Vanja Ejdus.

Serija prati priče junaka koji su na pragu srednjih godina, kada njihova „mladost“ i sve iluzije kojih su se držali ustupaju mesto odlukama i obavezama koje traži zrelost. Tema su i muško-ženski odnosi u kojima se gledaoci lako prepoznaju.

Irena, policijska inspektorka, čiji lik Vanja Ejdus tumači u seriji, je na prvi pogled hladna i gruba, a u stvari, takva je zato što je nezadovoljna odnosom sa svojim partnerom, neostvarenim i nezadovoljnim glumcem koji je sklon raznim porocima. Ona, kao i svaka žena, traži od muškarca da promeni neke svoje navike, ali se vole i pokušavaju uvek iznova i iznova da poprave svoj odnos.

„Komičan je taj njihov odnos. Komična je već i sama ideja da je policajka u vezi sa glumcem koji puši marihuanu. Ona ga voli i ne može da ga ostavi, ali Gordan je tražio od nas da to igramo ozbiljno. Ali to nije nespojivo, jer je to život. U životu su neke nenormalne situacije, normalne u isto vreme“, smatra gošća Jutarnjeg programa.

Kičić se odlično snašao u tim svojim višestrukim ulogama, smatra Vanja Ejdus, jer u isto vreme držati sve te konce u svojim rukama je izuzetno naporno, ali njemu je to uspelo, što su gledaoci, očigledno, prepoznali.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво