Читај ми!

Kako se Bojsi u Beogradu zaljubio u dunju i izljubio kao nikada u životu

Džon Čalis, popularni Bojsi iz „Mućki“, glavna je zvezda dokumentarca „Bojsi u Beogradu“, u kojem je govorio o svemu što je u srpskoj prestonici doživeo i video, a u filmu je pokušao da otkrije zbog čega su „Mućke“ toliko popularne u Srbiji i šta je to što povezuje našu kulturu sa engleskim humorom.

„Otkrio je neke slične crte koje delimo i zaključio i da svako u Srbiji poznaje ponekog Bojsija ili nekog od likova iz Mućki“, kaže Anđela Vulin, predstavnica bioskopa „Sinepleks“.

Film je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu i Čalis je imao veoma zanimljive vodiče sa kojima je obišao mnoge znamenitosti, poput Hrama Svetog Save, Beli dvor, stadiona „Rajko Mitić“.

„Najviše se oduševio rakijom, a od velikog izbora najviše mu se dopala ona od dunje“, otkriva za RTS Anđela Vulin.

Iako je Čalis vatreni navijač Arsenala, veoma mu se dopala i poseta Muzeju Crvene zvezde.

Bio je očaran kriptom u Hramu Svetog Save.

„Bilo je to nešto što nije očekivao. Čitav hram i priča o njegovoj izgradnji i životu Svetog Save ostavila je na njega veliki utisak“, ističe predstavnica bioskopa „Sinepleks“.

Poljubaca za čitav život

Prema njenim rečima, čini se da Čalis nije očekivao da će naići na ovakav doček i da nije bio svestan koliko su Mućke u Srbiji voljena serija i kakav status imaju.

Otvorenost i direktnost ljudi u svakodnevnoj komunikaciji bila je iznenađenje za britanskog glumca, a rekao je i da se nikada nije toliko izljubio u životu.

Bojsi u Beogradu imao je premijeru 15. oktobra kojoj Čalis zbog ograničenja putovanja usled pandemije nije mogao da prisustvuje.

Film je specifičan jer se radi o dokumentarcu u kojem je popularni Britanac pola Bojsi, pola Čalis i biće jako zabavan svima, ne samo ljubiteljima Mućki.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи