Читај ми!

Serija „Mama i tata se igraju rata“ osvojila televizijske gledaoce

Rat bračnog para Radisavljević odmah je privukao pažnju domaće publike. Prve dve epizode serije „Mama i tata se igraju rata“, sa Gordanom Kičićem i Ninom Janković Dičić u glavnim ulogama, ovog vikenda na RTS-u pratilo je više od 1.250.000 ljudi, odnosno svaki četvrti gledalac televizije.

Kreator, glavni glumac i reditelj serije Gordan Kičić zadovoljan je uspehom.

„Pred nama su tek novi zapleti, novi likovi i scene koje niste mogli da vidite u filmu Realna priča, tako da sam siguran da će gledaoci uživati i u narednim epizodama. Reakcije ljudi na društvenim mrežama su odlične, javljaju mi se prijatelji i poznanici da kažu da im se veoma dopalo ono što su videli“, kaže Kičić.

Serija Mama i tata se igraju rata na duhovit i emotivan način govori o savremenoj porodici koja se suočava sa velikim izazovima. Ljubav je prisutna, ali da li je ona dovoljna da održi porodicu na okupu?

U sukobu glumca Veljka Radisavljevića i njegove supruge Jadranke stradaju upravo oni koje njih dvoje najviše vole – prijatelji i porodica, a pre svih njihova ćerkica Vida.

Ova komedija-drama predstavlja presek današnjeg društva i problema sa kojima se svi srećemo i sigurno će nas naterati da još jednom razmislite o tome šta nam je najvrednije u životu.

Seriju Mama i tata se igraju rata gledamo subotom i nedeljom od 20 časova na Prvom programu RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи