Читај ми!

Gordan Kičić: Publika će voleti junake serije „Mama i tata se igraju rata“ jer su iskreni

Od 17. oktobra svakog vikenda na Prvom programu RTS-a nova serija koja je imala i uvodni život u obliku rado gledanog i nagrađivanog filma „Realna priča“, a čiji će se junaci sada naći u deset epizoda TV serije „Mama i tata se igraju rata“.

Šta ćemo gledati u seriji Mama i tata se igraju rata, sa čim se junaci suočavaju i kako izgleda rat mame i tate gledaoci Jutarnjeg programa čuli su od kreatora, glavnog glumca i reditelja serije Gordana Kičića.

Oni koji nisu pogledali film Realna priča, upoznaće bračni par Radisavljević, Veljka i Jadranku, odnosno Ninu Janković Dičić i Gordana Kičića u glavnim ulogama.

„To je priča o jednoj savremenoj porodici pred kojom su savremeni izazovi posla, porodičnog života, ličnih previranja i tako dalje. U pitanju je drama komedija. Mi smo i te dramske situacije tretirali kroz komičnu prizmu i duhovitu, jer smatrao sam, kao kreator serije i reditelj prvih pet epizoda i filma, da je to nekako pravi način da se priča što iskrenije ispriča“, dodaje Kičić.

Kako pomiriti nepomirljivo

Kroz seriju Mama i tata se igraju rata pratićemo Veljka Radisavljevića koji je po zanimanju glumac i kome ne ide baš sve najbolje u životu. U braku je sa Jadrankom koja je uspešna arhitektica i imaju dete Vidu. Tu su i njihovi prijatelji, porodica, roditelji i ceo jedan mikrokosmos koji je na neki način presek današnjeg društva i problema kroz koje ono prolazi.

„Pokušao sam da pomirim neke stvari koje možda na prvi pogled deluju nepomirljive i to sam uspeo što se tiče filma, ali sada ćemo videti kako izgleda u seriji. Veoma sam uzbuđen zato što smo ovaj projekat radili dosta dugo, protekle tri godine“, naglašava gost Jutarnjeg programa.

Uloge u kojima se našao u celom ovom projektu – koscenarista, autor projekta, glumac, reditelj i producent – bio je veliki izazov za Kičića, kako sam priznaje, i tek kada je bio u montaži shvatio je kroz šta je sve prošao.

„Verujem da će publika voleti ove junake jer su iskreni, imaju sve svoje slabosti koje maskiraju sa neverovatnom svešću superiornosti i mislim da će se puno ljudi prepoznati“, očekuje Kičić.

Brojnu ekipu sa više od šezdeset glumaca, pored Gordana Kičića i Nine Janković Dičić, čine i mala Lena Lazović, koja igra njihovu ćerku, zatim, Nebojša Ilić, Branimir Brstina, Svetozar Cvetković, Katarina Gojković, Milica Mihajlović, Jovana Gavrilović, Milutin Milošević, Vanja Ejdus, Gorica Popović, Nenad Šelić, Dušan Kovačević, Nenad Jezdić, Branislav Trifunović i mnogi drugi. 

Nedavno je u Gornjem Milanovcu, Gordanu Kičiću dodeljena i nagrada „Mija Aleksić – biti glumac“ kao priznanje za izuzetan doprinos umetnosti glume.

„Veliko je zadovoljstvo što sam dobio nagradu koja nosi Mijino ime jer ona za mene ima višeznačni karakter, i privatni i poslovni. Jako velika čast i u ovo vreme kada ne znamo šta nam se sprema, a iz ove kože ne možemo, nekako ipak, moramo da se pomirimo sa svim tim“, kaže Gordan Kičić na kraju gostovanja u Jutarnjem programu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво