Tajne Kuruzovića polako isplivavaju na površinu

Telenovela „Hotel Balkan“ koju pratimo radnim danima od 20 časova na Prvom programu RTS-a, neobična priča u kojoj se prepliću prošlost i sadašnjost, predstavlja nam brojne intrigantne likove i njihove sukobe i ljubavi.

Ugledna banjalučka porodica Kuruzović u čijem je vlasništvu, već decenijama unazad, Hotel „Balkan“ i u prošlosti i u sadašnjosti, kao i njihovi prijatelji i neprijatelji, krili su i kriju brojne tajne.

Dešavanja u prošlosti odigravaju se tokom tridesetih i četrdesetih godina prošlog veka i prate priču koja se plete oko glavnog lika Branka Kuruzovića, čiji je čitav život obeležen velikom nepravdom koju je kao dečak naneo svojoj majci Mariji.

Uporedo, u sadašnjem vremenu pratimo Brankove sinove Dragana i Gorana i njihove porodice.

Goran je neambiciozni zubar, dobar prema svima osim prema sebi. U braku je sa Ljubicom koja je ambiciozna za njih oboje.

Dragan je zamenio oca na mestu direktora hotela, ali će mu planove za budućost promeniti Viktorija, neobična žena koja iznenada ulazi u njegov život.

Kroz 29 epizoda serije Hotel Balkan pratićemo sve intrige, sukobe i ljubavi Kuruzovića, i uverićemo se da nijedna tajna ne može ostati neotkrivena...

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво