Sanja Popović, zvezda serije „Hotel Balkan“: Pohvale mi potvrđuju da smo uspeli

Talentovanu i lepu glumicu Sanju Popović ovih dana gledamo na Radio-televiziji Srbije u telenoveli „Hotel Balkan“, gde tumači jedan od glavnih ženskih likova – Viktoriju Ilić, ženu koja je zarad vlastitih ciljeva spremna na sve.

„Veliko mi je zadovoljstvo da se naša serija prikazuje na RTS-u, a sama činjenica da se emituje u najgledanijem terminu daje nam za pravo da smo ponosni na ono što smo radili mjesecima. Mnogo ljudi na društvenim mrežama mi se javilo iskazujući zadovoljstvo našom serijom“, ističe Popovićeva.

Sigurna je, kako kaže, da će Hotel Balkan imati dobar život i pronaći put do velikog broja gledalaca u regionu.

„Sve ovo je potvrda da mladost, entuzijazam i kreativnost produkcije koja stoji iza ove telenovele ima sjajnu perspektivu“, dodaje glumica.

Sanja je završila cetinjski Fakultet dramskih umetnosti, i iza sebe ima uloge u popularnim serijama i u pozorištu, ali ono što mnogi ne znaju je da je ona supruga poznatog crnogorskog glumca Branimira Baneta Popovića, sa kojim ima ćerku Sofiju.

Neobična priča u kojoj se prepliću prošlost i sadašnjost predstavlja nam brojne intrigantne likove i njihove sukobe i ljubavi.

Jedan od njih je i Viktorija, koju tumači Sanja – zavodnica i prevarantkinja, ali pre svega žena koja će učiniti sve da pobegne od prošlosti i prevaziđe svoje mučno detinjstvo.

Ona dolazi u Banjaluku da pomrsi račune porodici Kuruzović i postane vlasnica hotela Balkan. Ali, opet, nju ne vodi sebična ambicija, nego preterana, gotovo majčinska ljubav prema mlađem bratu Milošu, koji je kao i ona stasao u svetu bez ljubavi.

U narednim epizodama Hotela Balkan saznajemo nove tajne iz života Viktorije Ilić.

Iako različitim sredstvima manipulacije sve više očarava direktora hotela Dragana Kuruzovića, ispostaviće se da se Viktorija ne oseća bezbedno ne samo u Beogradu iz kog je pobegla, već ni u Banjaluci...

Misterije koje se generacijama pletu oko Kuruzovića otkrivajte svakog radnog dana u 20 časova na RTS 1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи