Vesna Stanojević: Uživeli smo se u „Nečistu krv“

Sećamo je se u seriji „Cvat lipe na Balkanu“. Srpsko engleska glumica Vesna Stanojević, između ostalog predaje glumu na fakultetu u Londonu, a stiže da glumi i u srpskim i u engleskim serijama. Sada je u Srbiji gde snima „Nečistu krv“.

Iako ne sme da otkriva mnogo detalja o seriji i filmu Nečista krv u kojima glumi Sofkinu svekrvu, Vesna Stanojević kaže da je interesantno da se ta tema sada obrađuje i da zanimljiva ekipa ljudi predvođena rediteljem Milutinom Petrovićem radi na njoj.

„Jako je lepo iskustvo i veliko je zadovoljstvo otići i snimati na lokaciji koja vam omogućava da se uživite u atmosferu vremena u kom se odigrava radnja. Marina Medenica je uradila fantastičan posao sa kostimima tako da sve to doprinosi ukupnom doživljaju“, navodi glumica Vesna Stanojević.

Što se razlike u glumi na maternjem jeziku i engleskom tiče, navodi da igranje uloga na srpskom jeziku omogućava neku vrstu opuštenosti koja prija kao neka spontana razmena.

„Gluma na engleskom jeziku zanimljiva je na svoj način. Oni drugačije funkcionišu od nas i dosta toga žele da predvide i sve je veoma organizovano i precizno. To ponekad može da oduzme spontanost i može da vas dovede u situaciju da se skučavate kada je u pitanju emotivno povezivanje sa likom“, objašnjava glumica.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво