Читај ми!

Sve ima svoj kraj, pa i porodica Kardašijan

Posle 20 sezona, emisija „U korak sa Kardašijanovima“ privodi se kraju završnom epizodom koja se emituje početkom 2021. godine. Odluka o prekidu emitovanja, koju je donela porodica Kardašijan-Džener, saopštena je u utorak.

Teška srca opraštamo se od emisije U korak sa Kardašijanovima, navodi se u izjavi poznate porodice koju su potpisali Kris Džener, Kortni Kardašijan, Kim Kardašijan Vest, Kloi i Rob Kardašijan, Kendal i Kjali Džener i Skot Disik. 

„Posle 14 godina, 20 sezona, stotine epizoda i nekoliko izdvojenih emisija, odlučili smo kao porodica da završimo ovo vrlo posebno putovanje. Neizmerno smo zahvalni svima vama koji ste nas gledali svih ovih godina - kroz dobra vremena, loša vremena, sreću, suze i brojne veze i decu. Zauvek ćemo čuvati divne uspomene i u sećanju će nam ostati bezbroj ljudi koje smo sreli tokom našeg puta", navodi se u izjavi. 

Porodica se zahvalila E!, produkcijskom timu i izvršnim producentima.

E! je objavio i zvanično saopštenje za Varajeti, povodom završetka serijala.

E! je dom i proširena porodica Kardašijan-Džener već 14 godina, predstavljajući živote ove osnažujuće porodice ", navodi se u saopštenju te medijske mreže.

„Zajedno sa svima vama, uživali smo prateći intimne trenutke koje je porodica tako hrabro delila puštajući nas u njihov svakodnevni život. Iako je to bila apsolutna privilegija i oni će nam svesrdno nedostajati, poštujemo odluku porodice da živi svoj život bez naših kamera", dodaje se u saopštenju.

Emisija je premijerno emitovana 2007. godine, a porodicu Kardašijan-Džener pretvorila je u međunarodne superzvezde sa multimedijalnim biznis-carstvom računajući linije odeće, kozmetike, aplikacija... 

Kada je emisija debitovala, Kajli Džener, možda nije ni sanjala da će biti na listi najimućnijih žena sveta.

Brus Džener, napravio je pravu medijsku pompu kada je obelodanio da menja pol. Sada je zanosna brineta - Kejtlin Džener. 

Kendal i Kajli Džener bile su samo deca kada je emisija prvi put počela da se emituje, a sada spadaju u najmoćnije „influenserke" na svetu.

Članovi poznate porodice objavili su vest o završetku emisije i na svojim nalozima na društvenim mrežama, koji dosežu stotine miliona obožavalaca. 

Kardašijan-Vest poslala je svojim pratiocima, kojih je oko 190 miliona, sledeću poruku: „Bez emisije o Kardašijanovima, ne bih bila tu gde sam danas. Neverovatno sam zahvalna svima koji su gledali i podržavali mene i moju porodicu u proteklih 14 neverovatnih godina".

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије