Milica Zarić spremno dočekuje početak pozorišne sezone

Pozorišta konačno otvaraju svoja vrata na radost publike, ali i na radost glumaca koji su se posle visemesečne pauze zaželeli „daski koje život znače“. Beogradsko dramsko pozorište će 4. septembra, uz poštovanje svih propisanih mera, sezonu otvoriti na letnjoj sceni predstavom „Trpele“.

Gošća Beogradske hronike, glumica Milica Zarić, vredno je radila i tokom pandemije i karantina i pripremala se za premijeru predstave Čitač koja je u kontrolisanim uslovima kao zatvorena premijera održana 10. juna.

„Ako nam uslovi dozvole, u oktobru Beogradsko dramsko pozorište priprema mesec premijera, a jedna će biti i premijera predstave Čitač u režiji Borisa Lješevića. Tako da se radujemo i čekamo taj oktobar, a 4. i 5. septembra otvaramo letnji scenu BDP-a, 'Arenu', kako smo je nazvali, predstavom Trpele koja je dobro poznata, nagrađivana i veoma emotivna“, navodi poznata glumica.

Priznaje da nije radila jedino u vreme vanrednog stanja, tako da ne može reći da joj je posao nedostajao. Osim u pozorištu, snima i seriju Tajne vinove loze  u produkciji „Telekoma“ i izvršnoj produkciji „Metro prodakšna“ na čelu sa Dejanom Karaklajićem, a koja će biti prikazana na RTS-u.

„U pitanju vrlo lepa priča po ideji i priči Mirjane Bobić Mojsilović. Kod nas do sada nije bilo tog žanra, a u pitanju je porodična drama sa elementima melodrame. Učestvuje plejada izvrsnih glumaca i mnogo novih, mladih glumaca koji su fantastični i veliko mi je zadovoljstvo da sam učestvovala u ovom projektu“, kaže na kraju gostovanja u Beogradskoj hronici glumica Milica Zarić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије