Stanić: Čast je imati priliku da oživimo „Kamiondžije“

Skoro 50 godina nakon emitovanja „Kamiondžija“, avanture Paje i Jareta bile su inspiracija za nove „Kamiondžije“ koji su ovih dana snimaju na Ubu.

Poznati glumac Tihomir Stanić kaže da je snimanje počelo još krajem maja i da je još „malo“ ostalo, još oko mesec dana i već se nazire kraj.

„Imali smo sreću, niko se nije razboleo i daće bog da tako i ostane. Atmosfera je dobra. Svi mi imamo osećanje nostalgije, uzbuđenje i nežnost kada pomislimo na tu slavnu seriju i velike glumce koji su u njoj igrali. Prilika da ponovo podsetimo i u ovom vremenu oživimo likove Baje i Žiće, kao što su nekada bili Paja i Jare“, objašnjava Stanić.

To su likovi koji u teškim tranzicionim vremenima koja kod nas, kako kaže, traju već decenijama, pokušavaju da što nežnije i što lakše prežive.

Stanić navodi da iako razlika u radnji ima, vremena su slična i uveren je da će gledaocima biti zanimljivo, duhovito i inspirativno da odgledaju 20 epizoda koje se sada snimaju.

O snimanju u Valjevskom kraju, glumac kaže su on i čitava ekipa nestvarno lepo dočekani.

„U velikim gradovima gde su ljudi navikli na snimanja, ona ih pomalo i nerviraju i ne gledaju blagonaklono kada se zatvore ulice. Dolazeći ovde na snimanje vidim kolonu automobila, jer je zatvoren put zbog snimanja, ali svi radosno mašu i svi su na neki način ponosni što učestvuju stvaranju ovog dela“, ističe Stanić.

Snimanje serije se završava sredinom septembra, a prve epizode moći će da se pogledaju već u decembru.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије