Posle "Ludih godina" i "Žikine dinastije", snima se "Luda godina"

Sve je počelo sa "Ludim godinama", još 1977. godine. Tinejdžerska priča o dvoje mladih prerasla je u komediju, koja je dobila svoje nastavke u vidu "Žikine dinastije".

Jedanaesti nastavak trebalo bi da gledamo sledeće godine koji će se zvati Luda godina. Marija i Boba dobili su unuke.

Gostujući putem skajpa u Beogradskoj hronici, Rialda Šebek istakla je da je vrlo zatečena pozivom da glumi u jedanaestom nastavku filma Lude godine. 

"U prvi mah mislila sam na mejl sa nepoznatim imenom, čak i da ne odgovorim. Ipak sam ga pročitala, zbog naslova, zbog toga kako je bio sročen, kako mi se obratio i u potpisu je stajalo Milan Todorović", rekla je Rialda

Dodaje da joj je to pismo bilo lepo i da je saznala ko stoji iza scenarija, da je to Milena Marković, ćerka scenariste filma Lude godine, Jovana Markovića.

"Onda sam pronašla nešto o njenom radu, kupila knjigu poezije i rekla da su to ljudi koji me interesuju. Ne zanima me kakav je projekat. Zanima me kako ću ja kroz to na novi način da osmislim i osetim sebe, kontinuitet u svom životu i svoju prošlost", rekla je Rijalda Šebek

Kakva je Marija danas?

„To je neverovatna prednost koju ja imam u životu i tu priliku sam imala vrlo rano da osetim. Kada se nađete u kadru sa Gidrom, sa Milanom Srdočem, sa Jelenom Žigon, vi ste u toj komunikaciji, niste sami i sve je u odnosu", istakla je Rijalda. 

U čemu je tajna Žikine dinastije?

„Interesantno je da su ti filmovi postali gledani tokom krize i tokom rata. To je zanimljiv fenomen. Ono što je vredno, što ima emociju, ako se emocija prepozna, to će da ostane", istakla je Rijalda Šebek.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи