Počelo snimanje „Beležnice“, naše prve serije žanra supernatural

Pala je prva klapa na snimanju nove televizijske serije „Beležnica“. Priča dobija televizijski život na osnovu romana Ratka Dmitrovića „Beležnica profesora Miškovića“.

Serija je temetski i rediteljski zasnovana na isprepletanim segmentima različitih žanrova.  

„Supernatural žanr. To u principu znači priča o natprirodnim pojavama sa blagim elementima fantazije, sajns fikšna, ne idemo u horor, što je isto tako čest slučaj. Ovo je prva serija na tu žanrovsku temu“, kaže reditelj serije Miroslav Lekić.

Pedeset scena snima se u celoj Srbiji. Smenjuju se epohe koje nas vraćaju 20 i 30 godina unazad, ali i promene unutar samih likova. A da većina nije ono što se na prvi pogled čini da jeste, deo je i uloge novinara koji traži uzroke događaja zapisanih u Beležnici

Beležnica je puna tajni, puna kodova, puna skrivenih stvari. Ja i Milenko treba da otkrijemo i da skontamo i mi o čemu se radi, zašto smo tu, pogotovo Boško, zašto se njemu baš sada i baš ovde događa“, objašnjava glumac Momčilo Otašević.

Blizu dve stotine glumaca pojaviće se u seriji, a među njima su Anica Dobra, Aleksandar Berček, Svetozar Cvetković, Irfan Mensur. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво