„Kaljave gume“ su priča o tome da nikada nije kasno za promene

Priča o životnoj borbi, o padanju i ustajanju „Kaljave gume“ ponovo se snima. Danas u ulozi američke piste bila je beogradska za televizijsku seriju koju režira Miodrag Ćertić.

Beograd-Kalifornija relacija je na kojoj junaci romantične komedije Kaljave gume svedoče da nikada nije kasno za promene. Glavnu junakinju priče u Luizijani čeka i ljubav života.

„Svašta će moja Vesna da prođe i da iz svega izađe zrela i srećnija. Jedna vrlo lepa topla priča, istinita o ljudima koji nisu ni tamo ni ovamo, koji se nalaze na jednoj životnoj prekretnici i od njih samih zavisi njihova sreća“, navodi Gorica Popović.

„Kao što se u našem scenariju ništa ne završava onako kako je započelo, kao što se ni u životu ništa ne završava onako kako je započelo, mi pokušavamo tako da radimo, u ovim okolnostima svaki dan je lutrija“, kaže reditelj.

Danas je pala klapa na beogradskom aerodromu, koji će u seriji biti američka pista, a na koju je nedavno sleteo i Kris Malki, u našoj seriji Robert, a mnogima poznatiji kao Henk iz Tvin Piksa

„Lepota ovog grada, ceo Beograd je najveći utisak koji ću poneti sa sobom. Volim vaše ljude, restorane, zgrade. Mislim da se američka i srpska energija spajaju i imaju mnogo zajedničkog. U životu, ne mislim da je loše ukaljati gume ako se posle toga izdigneš, a uz Robertovu energiju, u ovoj priči - to nije problem“, ističe Malki.

Autorska ekipa je uglavnom domaća, manji deo  je i iz Sjedinjenih Američkih Država. Deset epizoda premijerno će se mitovati  na našem prvom programu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи