Kris Malki o „Kaljavim gumama“: Ako ne nakupite malo blata, niste ni živeli

Onlajn epoha nije povezala samo Beograd i Kaliforniju, već i sudbine likova koji su tek posle šezdesete pronašli i ljubav svog života. Radnja serije „Kaljave gume“ dešava se u Kaliforniji, u stanu čoveka iz Srbije koji se doselio pre deset godina i doživeo veliki uspeh.

Prvakinja Ateljea 212, Gorica Popović, igra glavnu junakinju Vesnu. Autorsku ekipu Kaljavih guma većim delom čini domaća ekipa, a deo ekipe je iz Sjedinjenih Američkih Država. 

„Odlazi svet u Ameriku a ostavlja ovde roditelje. I u Kanadu i u Australiju i tako dalje. Ovo je priča o ženi koja je ostala ovde, igra je Gorica Popović. Kada dođe vreme za odluku, ona kaže - Dobro, idem ja malo tamo da vidim kako se tamo živi. Posle nekog vremena ona preko interneta upozna Krisa. Robert je njegov lik i onda kreće serija peripetija, romantična komedija, deset epizoda i nadam se da će svi uživati", rekao je reditelj Miodrag Ćertić.

„Želeo sam da dođem u Beograd jer imam prijatelje iz Srbije u Americi. Jedva sam čekao da dođem, ovo je divno mesto, lepo se zabavljamo. Imamo sjajnu ekipu i sjajnog režisera. Radimo naporno, ali zabavno je", rekao je za RTS Kris Malki.

Kaže da je pre dolaska u našu zemlju imao želju da proba šljivovicu i srpsku hranu, a posebno da čuje muziku iz Srbije.

„Išli smo u Rubin i probali smo kajmak, i sve što je probao reditelj Ćertić, u svemu ga pratim. Pljeskavicu, ribu... Hrana je sjajna. Toliko je dobrih restorana u Srbiji i u sjajnom smo hotelu", preneo je svoje utiske Malki.

„Ako nemate blata ispod guma, na kraju života, to znači da niste ni živeli“, dodao je Malki, zvezda Tvin Piksa, koji je bio zaražen koronavirusom u martu, i koji se uspešno oporavio. 

„Dobro sam, bio sam zaražen. Ja i moja ćerka i njena deca, nije nam bilo dobro dve nedelje, ali imali smo sreće jer smo to preležali. Sada se osećam dobro, imam dobru energiju, trebalo nam je oko tri nedelje da ozdravimo. Znam da nemaju svi tu sreću“, podelio je iskustvo sa virusom Malki.

Reditelj Ćertić je dodao da smatra da će se sa emitovanjem Kaljavih guma početi na proleće sledeće godine, najviše zbog pauze od oko dva i po meseca, uzrokovanom pandemijom koronavirusa.

U seriji igraju i Bojan Žirović, Jelena Stupljanin i Jovana Gavrilović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи