Film „Život među zvezdama“ 11. jula na onlajn platformi „Moj off“

Francuska rediteljka Kler Deni snimila je originalnu naučno - fantastičnu dramu “Život među zvezdama“, sa svetski popularnim glumcima Robertom Patisonom i Žilijet Binoš u glavnim ulogama. Film će se naći na repertoaru onlajn bioskopa „Moj off“, 11. jula 2020. godine.

Iako je prvobitnu glavnu žensku ulogu trebalo da dobije američka glumica Patriša Arket, koja je iz određenih razloga odustala od uloge, Žilijet Binoš je bila sjajan i siguran izbor.

Posle filma Neka svetlost uđe, reditenjka Kler Deni i glumica Žilijet Binoš, ponovo sarađuju.

Žilijet Binoš je dobitnica Oskara za ulogu u filmu Engleski pacijent, a u novom filmu igra glavnu ulogu o drami grupe zatvorenika koji su osuđeni na doživotnu robiju i koji su prihvatili „virtuelnu verziju samoubistva", vozeći se svemirskim brodom ka crnoj rupi.

Ostvarenje koje je ovenčano "Fipresci" nagradom na filmskom festivalu u San Sebastijanu, smešteno je u neodređenu budućnost u svemirskom brodu, u misiji bez Sunčevog sistema.

Osim dvoje istaknutih glumaca, u filmu igraju i američki muzičar Andre Benjamin, koga je rediteljka upamtila po, kako kaže, fantastičnoj ulozi legendarnog gitariste Džimija Hendriksa, a tu je i beba Skarlet koja je svoje prve korake napravila na snimanju filma Život pod zvezdama.

Film je sniman u Nemačkoj, što je rediteljki Kler Denis vratilo uspomene na Berlin i film Nebo nad Berlinom, reditelja Vima Vendersa, kome je bila asistent na filmu.

Francuska rediteljka je svoj provokativni debi napravila sa filmom Čokolada, 1988. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи