Nastavlja se "Šarenica", kako će izgledati kolo pod maskama

Posle dva i po meseca, "Šarenica" će ponovo biti na programu RTS-a od sledećeg vikenda.

Ekipa popularne emisije spremna je da nastavi druženje sa gledaocima. 

Prva stanica je Vršac.

„Uveliko se spremamo. Imamo i malu tremu", rekla je, u vezi sa pauzom koja je u emitovanju i snimanju Šarenice nastala zbog pandemije, urednica emisije Aneta Ivanović.

„Ne znam da li će se menjati koncepcija emisije posle pauze. Naša svaka emisija je nova, pa tako i ova koju spremamo za sledeći vikend. Idemo u Vršac", rekao je, gostujući u Jutarnjem programu, Slobodan Šarenac, jedan od voditelja Šarenice.

„Hemofarm i grad Vršac su nam domaćini, pošto se obeležava 60 godina te kompanije, i pričaćemo o tome kako su zajednički rasli jedan grad i jedna kompanija", rekla je Ivanovićeva i dodala da je „ostala enigma kako će se igrati kolo".

„Poslednja informacija je bila da može da se igra pod masakama i sa rukavicama, a mi ćemo opet uputiti pitanje o tome kako se igra kolo, koje je važan deo naše emisije i našeg identiteta", dodala je.

Šarenica propagira Srbiju, pokazuje kakva je Srbija i sad je možda pravi momenat da vidimo gde sve možemo da ostanemo u Srbiji tokom leta, jer to je, čuli smo i preporuka", kaže Šarenac.

„U Vršcu ćemo pričati o grožđu, o vinu, o vetru i Vršačkim planinama, i otkrićemo neke tajne..." najavio je Šarenac narednu emisiju Šarenice.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво