Film u kojem Rasel Krou tumači razjarenog vozača otvara bioskope posle korone

„Očigledano je da ćemo biti zamorčići“, svesni su producenti filma "Unhinged", u kojem glavnu ulogu igra Rasel Krou, a koji će prvi imati bioskopsku premijeru u Sjedinjenim Državama posle zatvaranja bioskopa zbog koronavirusa.

Za razliku od mnogih filmova koji su povučeni i čija premijera je odložena zbog pandemije, Unhinged će biti prvi film koji će se 1. jula pojaviti u bioskopima širom Sjedinjenih Država. Tako špijunski triler Tenet u režiji Kristofera Nolana čija premijera je najavljena za 17. jul neće morati da probija led. 

Predsednik kompanije „Solstis studios“, koja je producent filma, tvrdi da su odluku doneli ohrabreni anketama koje govore da gledaoci žele da se vrate u bioskope. Autori smatraju da će ova premijera biti pokazatelj kako će se stvari nadalje razvijati za filmsku industriju, koja je zbog pandemije pretrpela veliku štetu.

Procenjuje se da je skoro milion televizijskih i filmskih radnika u Holivudu izgubilo posao, nakon što su otkazani projekti zbog širenja koronavirusa. U toku su pregovori o tome kako će se produkcija nastaviti, prenosi Skaj njuz.

„Rizik postoji. Ako stvari krenu naopako i nadležni za javno zdravlje odluče da se bioskopi ponovo zatvre, to će se i dogoditi“, svestan je Gil.

Dodao je da premijera novog filma širom sveta privlači veliku pažnju jer daje nadu.

„To je jedan od onih koraka koje svi moramo da preduzmemo kako bismo krenuli ka vraćanju u normalu", dodaje Gil.

Triler Unhinged je priča o običnoj svađi u saobraćaju koja će prerasti u nešto mnogo mračnije. Počinje scenom u kojoj samohrana majka po imenu Rejčel (Karen Pistorijus) u kolima sa sinom čeka da vozilo ispred nje krene jer se upalilo zeleno svetlo na semaforu, a zatim mu nervozno zatrubi.

Opomenuti vozač koga igra Rasel Krou to joj neće zaboraviti i krenuće u poteru za njenim automobiom kako bi dobio izvinjenje. Kada je sustigne i ne dobije izvinjenje, odlučuje se na drastičnije poteze.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи