Diznijevi filmovi u bioskopima zahvaljujući Megakom filmu

Megakom film je od 4. maja postao zvanični distributer filmova kompanije „Volt Dizni“ za bioskopsku distribuciju u Srbiji i Crnoj Gori.

Prvi „Diznijev“ naslov koji će publika moći da pogleda pod okriljem i u distribuciji „Megakom filma“ je Mulan priznate autorke, Niki Karo.

Igrana verzija popularnog animiranog filma oživljava priču epskih razmera o kineskoj legendarnoj ratnici – Mulan. Neustrašiva mlada dama rizkuje sve zbog ljubavi prema porodici i otadžbini kako bi postala jedna od najvećih ratnika koje je Kina ikad videla.
Mada je premijera bila planirana za mart mesec, film će se u bioskopima pojaviti, verovatno 23. jula.

Drugo filmsko ostvarenje koje se očekuje krajem leta je i film Empty Man. Ova „natprirodna“ horor priča bazirana na istoimenom stripu, prati bivšeg policajca koji iznenada dolazi do stravičnog otkrića.

Nekoliko zanimljivih igranih naslova biće prikazano ove jeseni, a prvi od njih je Kingsman: Početak (The King's Man), kao treći deo Kingsman franšize koji uključuje nova, dobro poznata glumačka lica – Rejfa Fajnsa i Džemu Arterton. Poslastica za anglofile i sve one koji vole duhovita prepucavanja i krvavu akciju naći će se u bioskopima od 17. septembra.

Zatim sledi novo ostvarenje Keneta Brane koji se ponovo vraća univerzumu dobro poznatih misterija Agate Kristi, i posle Ubistva u Orijent ekspresu, režira i glumi u novoj verziji filma Smrt na Nilu.

Prvi film iz „Marvel“ studija, Crna udovica sa Skarlet Johanson u naslovnoj ulozi stiže 5. novembra.

Novo ostvarenje proslavljenog reditelja Vesa Andersona, The French Dispatch, pretenduje da bude ovogodišnji bioskopski hit. Drama-komedija koja oživljava nekoliko priča iz časopisa koji je stvorio amerikanac koji živi u izmišljenom gradu u Francuskoj, dolazi nam krajem novembra, a uloge tumače Kristof Volc, Bil Marej, Tilda Svinton i drugi.

Diznijeve animirani filmovi takođe će biti deo bioskopskog repertoara. Animirana avantura One and only Ivan kao kombinacija akcije i specijalnih efekata naći će se u bioskopima od 20. avgusta, a bazirana je na istoimenoj knjizi za decu Katarine Eplgejt. Od novembra novi film kompanije Piksar, animirana komedija, Duša (Soul) obećava da će vas „povesti na put od ulica Njujorka do kosmičkih carstava, kako bi otkrili odgovore na najvažnija životna pitanja“.

Film Priča sa zapadne strane (1961) koji je osvojio deset Oskara, uključujući i onaj u kategoriji za najbolji film, dobija novu, savremenu verziju. Oskarovac Stiven Spilberg i scenarista Toni Kušner uveli su novu generaciju u priču o nesrećnim ljubavnicima koji pokušavaju da ostanu zajedno uprkos stalnom ratu suprostavljenih bandi. Datum prikazivanja u bioskopima predviđen je za sam kraj godine, 24. decembar.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво