Počele prijave filmova za 67. Pulski festival

Pulski filmski festival poziva producente da prijave filmove za programe 67. Pulskog filmskog festivala, koji će se održati od 18. do 26. jula 2020.

Javni poziv otvoren je od 11. maja, do 1. juna u ponoć, i važi za filmove proizvedene u tekućoj ili prošloj godini. Poziv je otvoren za takmičarske i netakmičarske programske kategorije. 

"Usled novonastale situacije uzrokovane nizom mera protiv sprečavanja širenja zaraza koronavirusom, poziv se ove godine raspisuje u maju a sama realizacija programa odvijaće se u skladu sa preporučenim merama epidemioloških službi", navodi se na portalu Festivala.

Prijave za takmičarski "Hrvatski program" otvorene su za hrvatske igrane filmove i manjinske koprodukcije u trajanju od najmanje 70 minuta.

Prijave za program "Kratka Pula" produžene su do 1. juna za hrvatske igrane filmove i serije u trajanju do 70 minuta i dugometražne dokumentarne filmove.

Ujedno se pozivaju i producenti hrvatskih dugometražnih igranih filmova čiji se završetak očekuje posle 67. Pulskog filmskog festivala, da svoj film predstave u programu "Filmovi u nastanku".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво