I „Čudesna žena“ mora da čeka da prođe koronavirus

Talas odlaganja premijera i bioskopske distribucije filmova zapljusnuo je i nastavak priče o Dajani Prins. Kako stvari sada stoje, umesto u junu, „Čudesnu ženu 1984“ sa Gal Gadot u naslovnoj ulozi, na velikom platnu gledaćemo u avgustu.

Studio „Vorner bros“ potvrdio je da će obožavaoci Čudesne žene morati da budu strpljivi da bi videli njene nove dogodovštine. 

„Kada smo dali zeleno svetlo ostvarenju Čudesna žena 1984, to je bilo sa jasnom namerom da bude prikazana na velikom platnu i mi u 'Vorneru' uzbuđeni smo zbog toga što će film biti u bioskopima od 14. avgusta. Nadamo se da će do tada svet biti bezbedniji i zdraviji“, naveo je u saopštenju čelnik kompanije Tobi Emerih.  

To, naravno, nije jedina promena u rasporedu premijera planiranih za naredni period. Među filmovima koje ćemo gledati kasnije su mjuzikl In the Heights, zatim tri-de animacija The same goes for Scoob, navode u kompaniji „Vorner“.

Osim odlaganja nije mnogo toga moglo da se učini budući da su bioskopi širom planete zatvoreni do daljeg. U pitanju su potencijalno veliki bioskopski hitovi i u njih su uložene ogromne sume novca da bi bili pušteni direktno na DVD distribuciju kao što to ovih dana praktikuju producenti manjih filmova.  

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво