„Realna priča“ – pronalaženje unutrašnje snage uz smeh i suze

Posle uspešnog prikazivanja u bioskopima, domaće ostvarenje „Realna priča“ ekskluzivno stiže na Prvi program RTS-a. Duhovita i emotivna priča prati glumca Veljka Radisavljevića, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Rediteljski prvenac Gordana Kičića biće prikazan večeras u 21.5.

Glavni junak Realne priče je Veljko, kome ne ide ni na poslu, a ni u privatnom životu. Film je svojevrsna posveta glumcima.

Vaš junak je glumac, ali da li mislite da će mnogi ispred malih ekrana u Veljkovoj, prepoznati svoju sudbinu?

Sigurno da hoće. Sem toga što govorimo o Veljku koji jeste glumac, on deli probleme i dileme savremenog čoveka u savremenom društvu – ljudi koji imaju 30, 35 godina, koji su dovedeni pred neke čudne izbore u životu, delom svojim odlukama, ali i objektivnim okolnostima.

Tokom tog putovanja on mora da pronađe snagu u sebi, preuzme odgovornost i postane bolji čovek.

 

Realna priča je kombinacija drame i komedije. Da li će biti više suza ili smeha?

Nisam mogao to na kašičicu da biram. Hteo sam tu prilično tešku temu da ispričam kroz jedan lak i duhovit način, koji će na kraju zaslužiti jedan emotivan udarac.

Kada je glumac reditelj, izgleda da postoji solidarnost, pa ste tako okupili one najpopularnije. Niko vas nije odbio?

Imao sam veliku čast i zadovoljstvo da sve moje kolege zdušno učestvuju u ovom projektu koji je meni privatno puno značio.

Veoma sam uzbuđen što će film nakon bioskopa biti prikazan pred velikim auditorijumom RTS-a i da u ovim čudnim vremenima ljudima malo skrene pažnju sa okolnosti u kojima se trenutno nalaze.

Da se na neki način zabave i da mi se nešto lepo, emotivno desi.

Ovih dana je najvažnije poručiti svima da ostanu kod kuće. Vi ste sada kod kuće?

U domu sam. Igramo se sa decom, čitamo knjige, gledamo filmove. Ostanite u vašim kućama, probajte da zabavite sebe i ukućane i čuvajte se.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво