Gradonačelnik Radojičić: Kineski i naši producenti prave rimejk filma „Most“

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić ugostio je u Starom dvoru predstavnike jedne od najvećih kineskih produkcijskih kuća „Huahua medija“ iz Pekinga, koja namerava da snimi rimejk filma „Most“. Ovaj naš film iz 1969. doživeo je veliku popularnost u Kini, a procena je da bi njegova nova verzija bila investicija ne manja od pet miliona evra.

Radojičić je istakao da je zadovoljan što je produkcijska kuća koja iza sebe ima visokobudžetne blokbastere poput Nemoguće misije, Godzile i Transformersa odlučila da zajedno s našim producentima i filmskim radnicima podseti na ovo izuzetno filmsko ostvarenje.

Gradonačelnik Beograda uveren je da će projekat biti uspešan i da će to biti još jedna u nizu dobrih saradnja između naših umetnika, kao što godinama unazad postoji odlična saradnja između gradova, država i zvaničnika dveju zemalja. Gradonačelnik je ponudio logistiku grada i poželeo sreću u budućem zajedničkom radu na ovom filmu.

Naša produkcijska kuća „Film danas“ učestvovaće u ovom projektu, a s obzirom na to da je planirano da se film snima na lokacijama u Beogradu i Srbiji, angažovaće se i drugi srpski producenti i profesionalci.

Na ovom sastanku delegaciju „Huahua medija“ predvodio je predsednik ove produkcijske kuće Kefei Vang, a produkcijsku kuću „Film danas“ reditelj Predrag Gaga Antonijević i producent Maksa Ćatović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво