„Južni vetar“ nastavlja da duva – nastavak i serija stižu 2020.

Nakon velikog uspeha filma „Južni vetar“, počelo je snimanje njegovog nastavka, ali i televizijskog serijala koji realizuju Radio-televizija Srbije i produkcijska kuća „Režim“. Tim povodom u Galeriji RTS-a je održana i konferencija za medije.

U režiji Miloša Avramovića, popularni krimi-triler Južni vetar, gledaćemo i kao serijal koji predvodi glumačka ekipa na čelu sa Milošem Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Jovanom Stojiljković, Milošem Timotijevićem i Draganom Bjelogrlićem.

„Bilo je izuzetno teško napraviti taj film, posebno što ovde ne postoji tradicija takvih filmova. Napravili smo uspešan film koji je gledan širom regiona, film je jedan od najgledanijih u Bugraskoj. Jedan od stranih likova, biće ih više, ali jedan od njih je Paskval Espozito, jedan od bosova u seriji Gomora“, najavio je reditelj Miloš Avramović.

„Nadam da ćete videti jedan kvalitativni skok u odnosu na prvi deo, a sada smo posle velikog uspeha prvog dela imali prilike da se malo produkciono razmašemo i da priča poprimi malo veće razmere, koje više pripadaju tom žanru“, objasnio je Miloš Biković.

Serija Južni vetar snima se u Srbiji, Crnoj gori i Italiji, a pored novih destinacija očekuju nas i nove uloge. Neke od njih pripale su Vuku Kostiću i Miodragu Dragičeviću. Glavna ženska uloga biće prisutna i u nastavku, ali ovoga puta uz razvijenu priču.

„Kao i u filmu ovo je prvenstveno muška priča i prati muške likove, a ja sam deo života glavnog muškog lika, tako da je važno da taj emotivni tok prati i dalje serija i nastavak filma. Naravno, tu je i nova uloga iza glavnog lika jer postaje otac, a ja majka, pa će se priča razviti i u tim porodičnim ulogama“, otkriva Jovana Stojiljković.

Film je do sada gledalo više od 900.000 ljudi širom regiona, a nastavak i seriju očekujemo 2020. godine.

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 30. maj 2019, 15:16) - anonymous [neregistrovani]

Odlicno

Vrlo dobro ,samo tako nastavite.