Nova RTS-ova serija „Grupa“ stiže na jesen

Serija „Grupa“ je nova dramska serija RTS-a koja se snima u Beogradu. Zamišljena je kao ambiciozna serija u kojoj se prepliću žanrovi i društvene grupe, a u središtu priče su tinejdžeri. Uz poznate glumce, „Grupa“ će predstaviti nova lica, a autori kažu cilj im je visok – da budu novi „Sivi dom“. Emitovanje serije planirano je za jesen 2019. godine.

Serija Grupa nova je dramska serija RTS-a, koja prati tri uzbudljive priče.

U fokusu prve linije priče je policajac Gaga (Igor Benčina) koga će istraga zločina dovesti do Strahinje (Filip Đurić), čoveka za koga sumnja da je umešan u ubistva.

Kriminalac Strahinja koji pokušava da legalizuje svoje poslove ucenama i potkupljivanjem stožer je druge linije priče, dok treća linija priče prati tinejdžera Vanju, koji će se sticajem teških okolnosti naći između policajca i kriminalca.

Pred Vanjom je težak izazov – kojoj strani će se prikloniti.

Grupa nije klasična policijska serija o istrazi, nije slika srpskog društva i omladine, niti je čini samo ljubavni zaplet.

Ova složena drama, realistična je priča o stvarnom životu, a porodične nedaće, svet gradskog podzemlja i sveprisustvo savremenih tehnologija, isprepleteni su i čvrsto povezani.

Serija Grupa teži da proširi i produbi sliku o uslovima života i karakterima glavnih likova, što doprinosi boljem razumevanju tema, likova, zapleta, ali donosi i humor, uzbuđenje, vezivanje i proživljavanje za gledaoce.

Porodica, škola i širi društveni okviri mogu da načine kriminalca, ali isto tako da stvore i heroja. Ko pobeđuje na kraju ove borbe, gledaoci će saznati na jesen 2019. godine.

broj komentara 1 pošalji komentar
(ponedeljak, 01. apr 2019, 20:35) - anonymous [neregistrovani]

Dobro bre, da li ste vi normalni?

Kakav Sivi dom, kakvi kriminalci i "face", šta je bre vama? Umete li vi da napravite nešto normalno, za normalne ljude? Katastrofa.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">