Snima se: „Pet“, nova RTS-ova kriminalistička serija

U Beogradu se snima nova kriminalistička serija „Pet“, u produkciji RTS-a, „Intermedija netvorka“ i izvršnoj produkciji „Vižn tima“. Priču o pet žena u tumačenju naših glumačkih zvezda, režira Balša Đogo.

Posle dugogodišnjih primedbi da u domaćem filmskom i televizijskom etru nema dovoljno glavnih ženskih uloga, stiže priča o njih pet - Nini, Tili, Aleks, Kaći i Sonji. Radnja serije nastale po scenariju Strahinje Radetića i Balše Đoga zapravo je njihova životna priča.

Jelena Đokić, Hristina Popović, Marija Karan, Gala Videnović i Milena Radulović ispričaće nam uzbudljivu i emotivnu priču o Beogradu danas iz jednog posebnog dorćolskog ugla.

„Mislim da živimo u specifičnom dobu i da je veoma bitno da dođemo do svoga izražaja i na neki način pratimo trend da je televizija nešto što je danas veoma uzbudljivo, da se piše dosta kvalitetno“, kaže glumica Marija Karan.

Snimanje serije Pet o nerazdvojnim drugaricama iz detinjstva koje se posle dve decenije ponovo okupljaju u Beogradu, najviše uzbuđenja donelo je Gali Videnović, koja je posle duge pauze ponovo stala pred kamere.

„Katarina je prošla kroz težak period u životu. Ona je u srednjim tridesetim godinama, pravdoljubiva“, otkriva Gala i dodaje da inspiraciju za ovaj lik crpi iz ličnog iskustva.

Svaki grad ima svoje heroje, a ovaj kriminalističkih triler heroine. U dorćolskom ženskom kvintetu su i mlade glumačke snage.

„Sonja je najmlađa od svih pet junakinja. Ona je jedna mlada žena koja je u suštini pozitivna i nasmejana, a preživela je i preživljava teške situacije“, priča Milena Radulović.

„Tu ima i muškaraca nekih prilično otkačenih likova koji umeju da budu džentlmeni, nezavisno od toga koliko imaju godina“, istakao je reditelj i koscenarista Balša Đogo.

Muški svet u kome se junakinje serije Pet bore za svoje mesto, dočaraće Svetozar Cvetković, Nebojša Dugalić, Vlasta Velisavljević, Nebojša Glogovac, Viktor Savić i drugi.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 07. avg 2017, 00:39) - Dragana [neregistrovani]

Jedva čekam!

Konačno prava priča o ženama!

(subota, 05. avg 2017, 23:47) - anonymous [neregistrovani]

sve sto mogu

je da pozdravim i da podrzim.